Buca'da 7'den 77'ye Bayram Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Buca'da 7'den 77'ye Bayram Kutlaması

Buca\'da 7\'den 77\'ye Bayram Kutlaması

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bayram öncesinde belediye personeliyle önce şantiyede, ardından da belediye hizmet binasında bayramlaştı.

16.07.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bayram öncesinde belediye personeliyle önce şantiyede, ardından da belediye hizmet binasında bayramlaştı. Çalışma arkadaşlarının Ramazan Bayramı'nı kutlayan Başkan Piriştina'nın bir de sürpriz ziyaretçileri vardı. 4 Pırlanta Merkezi'nden Başkan Amcalarının bayramını kutlamak üzere gelen 40 minik Başkan Piriştina'ya "Yılın En İyi Başkanı" ödülünü verdi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina şantiye ve belediye hizmet binasında düzenlenen iki ayrı törende mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı. Sonrasında ise, bayram kutlaması için gelen Pırlanta Merkezlerinin minik üyelerini ağırladı. Başkan Piriştina ilk olarak belediye şantiyesinde görev yapan çalışma arkadaşlarını ziyaret etti. İşçi arkadaşlarının tek tek bayramını kutlayan Piriştina, "Bizler elimizden geldiğince el birliği ile bu kentte yaşayanları her gün bir bayrammış gibi yaşatmaya çalışıyoruz. Bunda en büyük emek sizlerindir. Hepinize verdiğiniz tüm emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Umuyorum sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirirsiniz" dedi.

"2016'DA İŞÇİNİN BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ"

Çalışma arkadaşlarının iş huzuru ve güvencesi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Piriştina sözlerine şöyle devam etti: "Sizlerin ve bizlerin çabasıyla her günümüz bayram gibi olur. Bizler sizin iş huzurunuz ve iş barışınız için eşit işe eşit ücret sağlamak için çalışıyoruz. Umuyorum 01 Ocak 2016 tarihi itibariyle bambaşka Buca ve bambaşka Buca çalışanları olacak. Biz esas bayramı 2016'da kutlayacağız." Başkan Piriştina, şantiyenin ardından belediye hizmet binasındaki çalışma arkadaşları ile bir araya geldi. Yemekhane salonunda çalışma arkadaşlarının teker teker bayramını kutlayan Piriştina, çalışma arkadaşlarından, bayram tatilinin tadını çıkarmalarını ve sevdiklerine sarılmalarını istedi.

MİNİKLERDEN YILIN EN İYİ BAŞKANI ÖDÜLÜ

Buca'nın pırlantaları da Başkan Amcalarının bayramını kutlamayı unutmadı. İlçenin 4 Pırlanta Merkezi'nde geçici bakım eğitim hizmeti alan miniklerden 40'ı Başkan Piriştina'yı makamında ziyaret etti. Minikler, Piriştina'ya kendi elleri ile yaptıkları "Yılın en iyi Başkan Ödülü" yazılı kupa ile çiçek buketi ve Atatürk'ün resimli çerçevesini hediye etti. Buca'nın pırlantalarının birbirinden güzel hediyeleri için miniklere teşekkür eden Başkan Piriştina da onları teker teker öperek bayramını kutladı, bayram hediyelerini verdi.

Piriştina son olarak yerel yönetimin ilk adımları diye adlandırdığı Bucalı muhtarlar ile bayramlaştı. Muhtarları makamında ağırlayan Piriştina, Bucalı muhtarlara iyi bayramlar dileğinde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da 7'den 77'ye Bayram Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement