Buca'da İbadethaneler Bakıma Alındı - Son Dakika
Yerel

Buca'da İbadethaneler Bakıma Alındı

Buca\'da İbadethaneler Bakıma Alındı

Bucalıların ibadetlerini daha rahat ve bakımlı ortamlarda yapabilmeleri için ilçe genelindeki 40 camide tadilat başlatan Buca Belediyesi, çalışmalarına son sürat devam ediyor.

02.08.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bucalıların ibadetlerini daha rahat ve bakımlı ortamlarda yapabilmeleri için ilçe genelindeki 40 camide tadilat başlatan Buca Belediyesi, çalışmalarına son sürat devam ediyor. "40 Gün, 40 Gece, 40 Cami" sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında ilk etapta camilerin boya, badana, fayans onarımı, genel çevre ve bahçe düzenlemeleri yapılıyor. 900 bin lira maliyetle birinci etabına başlanan projenin ikinci etabı gelecek yıl 43 cami ile devam edecek.

Buca Belediyesi, Buca camilerinde başlattığı tadilat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bucalıların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için "40 Gün 40 Gece 40 Cami" projesini devreye sokan Buca Belediyesi, ilk etapta ilçe genelindeki 40 caminin bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını büyük bir özenle gerçekleştiriyor. Yaklaşık 900 bin liraya mal olacak ilk etap projede 40 ibadethanenin boya, badana, fayans onarımı, genel çevre düzenlemesi ve bahçe demirleri yapılıyor. Vatandaşların ibaretlerinde düzenin bozulmaması için büyük özenle çalışan ekipler, bakıma alınan tüm camilerde cemaatin hava şartlarından etkilenmemesi için açılır kapanır tente uygulaması da yapacak.

Sırada 43 cami var

Proje öncesi müftülük ve cami imamları ile iletişime geçerek ibadethanelerin ihtiyaçlarını tek tek belirleyen Buca Belediyesi, gelecek yıl projenin ikinci etabını başlatarak ilçedeki 43 caminin daha bakım ve tadilatını gerçekleştirecek. Buca Belediyesi'nin bakıma ihtiyaç duyan ibadethanelere duyarlılık göstererek, proje geliştirmesinden memnuniyet duyan Bucalılar, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya teşekkür ediyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da İbadethaneler Bakıma Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement