Buca'da İhtiyaç Sahibi Aileye Belediyeden Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Buca'da İhtiyaç Sahibi Aileye Belediyeden Yardım Eli

Buca\'da İhtiyaç Sahibi Aileye Belediyeden Yardım Eli

İzmir’in Buca ilçesinde, geçim sıkıntısı yaşayan ve zor durumda olan Heseki ailesi, belediyenin desteğiyle erken bayram yaşadı.

22.09.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde, geçim sıkıntısı yaşayan ve zor durumda olan Heseki ailesi, belediyenin desteğiyle erken bayram yaşadı.

Buca ilçesinde, eşi hapse girince iki çocuğuyla sıvası bile olmayan evde yaşayan Emine Heseki'nin yardımına Buca Belediyesi koştu. Kurban Bayramı öncesi Seyhan Mahallesi'ndeki Heseki ailesinin evini bakıma alan belediye yetkilileri, kapsamlı bir çalışma başlattı. Sıva ve boya çalışması tamamlanmasıyla aileye eşya yardımında da bulunulacağı öğrenilirken, ailenin, ihtiyaçları doğrultusunda eşya ve giyim bankasından da faydalanacağı ifade edildi. "Ocaklar Sönmesin, Tencereler Kaynasın" kampanyası çerçevesinde aileye, tüp kartları da verildiği belirtildi.

İki çocuğu ile geçim sıkıntısı çektiğini, inşaat halinde olan evinin tavanının çökmesiyle çocuklarının ölüm tehlikesi atlattığını söyleyen Emine Heseki, katkılarından dolayı Buca Belediyesi'ne teşekkür etti. Ailenin zor günler geçirdiğini dile getiren Seyhan Mahalle Muhtarı İskender Karaçöp ise, durumu öğrendiğinde belediyeye bildirdiklerini ve çalışmaların hemen başladığını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da İhtiyaç Sahibi Aileye Belediyeden Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement