Buca'da İngilizce Kursları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Buca'da İngilizce Kursları Devam Ediyor

Buca\'da İngilizce Kursları Devam Ediyor

Eğitim alanındaki çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, 7-16 yaş arası çocuklara yönelik açtığı İngilizce kursunda öğrencilerin yabancı dillerini geliştirmelerine olanak sağlıyor.

17.11.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim alanındaki çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, 7-16 yaş arası çocuklara yönelik açtığı İngilizce kursunda öğrencilerin yabancı dillerini geliştirmelerine olanak sağlıyor. Çamlıkule Kültür Merkezi ile Güzel Sanatlar ve Mesleki Eğitim Merkezi'nde ücretsiz olarak verilen kurslarda 617 öğrenci eğitim alıyor. Üç aylık periyotlarla açılan kursların ikinci etap kayıtları Aralık ayı sonunda başlayacak.

Eğitim yatırımları ile öne çıkan Buca Belediyesi'nin ücretsiz İngilizce kursları yoğun ilgi görüyor. Belediye bünyesinde bulunan Çamlıkule Kültür Merkezi ile Güzel Sanatlar ve Mesleki Eğitim Merkezi'nde Ekim ayında başlayan İngilizce kursunun 1. etabında 617 öğrenci eğitim alıyor. 7-16 yaş arası çocukların Cumartesi günleri saat 09.00 ile 17.30 arasında eğitim aldığı üç aylık periyotlar ile açılan İngilizce kursunun ilk etabı Aralık ayında son erecek. İkinci etap başvurularının Aralık ayı sonunda başlayacak olan kurslardan faydalanmak isteyenler bu iki merkeze başvuruda bulunabilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da İngilizce Kursları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement