Buca'da Okullar Yeni Eğitim Yılına Hazır - Son Dakika
Yerel

Buca'da Okullar Yeni Eğitim Yılına Hazır

Buca\'da Okullar Yeni Eğitim Yılına Hazır

İzmir’in Buca ilçesinde, belediye tarafından ’siz tatile biz tadilata’ sloganıyla başlatılan ve 40 okulu kapsayan bakım onarım çalışmaları tamamlandı.

16.09.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde, belediye tarafından 'siz tatile biz tadilata' sloganıyla başlatılan ve 40 okulu kapsayan bakım onarım çalışmaları tamamlandı.

Buca Belediyesi, ilçede 'siz tatile biz tadilata' sloganıyla başlattığı ve 40 okulu kapsayan bakım onarım çalışmalarını 40 günde tamamladı. İlçedeki 40 okulun düzenlemesinin yapıldığı proje ile öğrencilerin daha temiz ve rahat ortamlarda eğitim almaları sağlandı. Proje kapsamında, okulların önce iç ve dış cepheleri boyanarak, okul içinde bulunan çok amaçlı spor salonları da düzenlendi. Yine okul içinde yer alan engelli sınıfı, tuvalet, lavabolar, ana sınıfı ile çocuk oyun alanlarında da tadilat çalışmaları yapıldı. Ayrıca okul bahçeleri de, çocukların tiyatro oyunları oynayabileceği, resmi törenlerin yapılacağı şekilde düzenlendi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 1,5 milyon TL maliyetli tadilat projesine gelecek dönemde de devam edeceklerini açıkladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da Okullar Yeni Eğitim Yılına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement