Buca'da Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Buca'da Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi

Buca\'da Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi

Buca Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle özlenen Ramazan ruhunu ilçede yaşatmaya devam ediyor.

24.06.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle özlenen Ramazan ruhunu ilçede yaşatmaya devam ediyor.

'Kültüre hayat her mahallede sanat' sloganıyla ilçedeki sanat etkinliklerini vatandaşların ayağına götüren Buca Belediyesi, Ramazan ayında da ilçenin 14 mahallesinde düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinlikler ile eski ramazanları yeniden yaşatıyor. İlçenin dört bir yanında Ramazan ayı boyunca düzenlenecek etkinliklerinin son durağı ise Çevik Bir Meydanı oldu. Meydanı dolduran onlarca vatandaş eğlencesi bol etkinlikler ile unutulmaz bir akşam yaşadı. Etkinlikler Türk Halk Müziği konseri ile başladı. Meydanı dolduran onlarca vatandaş, sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile mest olurken, ateş şovunda ise heyecan dolu anlar yaşadı. Etkinlikler kapsamında düzenlenen, kanto, Hacivat Karagöz, orta oyunu, kum sanatı şovu, tahta bacak ve semazen gösterilerinde ise vatandaşlar keyifli dakikalar geçirdi.

Hemşehrilerinin Ramazan eğlencesine Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'da ortak oldu. Etkinlikleri vatandaşlar ile birlikte izleyen Başkan Piriştina, unutulmaz Ramazan akşamını ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlar ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement