Buca'da Yaz Tatili Çok Keyifli - Son Dakika
Yerel

Buca'da Yaz Tatili Çok Keyifli

Buca\'da Yaz Tatili Çok Keyifli

Buca Belediyesi bu yaz tatilinde de düzenlediği kurslarla çocukları hobi ve spor kurslarıyla buluşturuyor.

11.06.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca Belediyesi bu yaz tatilinde de düzenlediği kurslarla çocukları hobi ve spor kurslarıyla buluşturuyor. Yaz spor okullarında taekwando, tenis, futbol ve yüzme branşlarının yanı sıra, İngilizce, resim, satranç, gitar, bale ve bağlama branşlarında kurslar düzenlenecek. Tamamen ücretsiz olarak verilecek ve 20 Haziran'dan itibaren minik öğrencilere keyifli bir yaz tatili sunmak için kapılarını açacak olan kurslara kayıtlar başladı.

Buca Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim döneminin bitmesine günler kala yaz kurslarının düğmesine bastı. Sportif ve kültürel olarak iki ayrı koldan yürütülecek olan yaz kursları Bucalı öğrencilere keyifli ve eğitici bir yaz tatili sunacak.

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen yaz spor okulu branşlarından taekwando kursları; Evka-1 Tenis Kulübü Tesisleri'nde, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Yıldız Mahallesi Evlendirme Dairesi Tesisleri'nde verilecek.

Son dönemde ulusal ve uluslararası arenada önemli başarılara imza atan genç yeteneklerin yetiştiği Tenis Okulu da yaz dönemi için kapılarını Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tenis Kulübü'nde 20 Haziran'da açacak.

"YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK"

Buca Belediyesi'nin "Buca'da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak" sloganıyla 2 yılda 13 bin çocuğa yüzme öğrettiği kurslar da bu sezon tüm hızıyla devam edecek. Evka-1'deki Tenis Kulübü Tesisleri ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenecek olan yüzme kursları da 20 Haziran'da başlayacak. Belediye ayrıca geçen dönemlerde olduğu gibi ilçedeki dört okulun bahçesine portatif yüzme havuzları kurarak çocuklara deneyimli eğitmenler eşliğinde yüzme dersleri verecek.

Buca Belediyesi'nin genç yetenekleri yetiştirdiği futbol yaz okulu ise 11 Temmuz'da Şirinyer Futbol Tesisleri ve Betontaş Pazar yerinde başlayacak.

EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER

Yaz dönemi için spor okullarının yanında çocukların kültürel gelişimleri için de yaz kursları düzenleyen Buca Belediyesi; İngilizce, gitar, satranç, resim, tiyatro, bağlama, keman ve bale branşlarında ücretsiz kurslar açacak. Evka-1 ve Çamlıkule Semt Evi, Güzel Sanatlar Merkezi, Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi ve Charlie Chaplin Etüd Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek yaz dönemi kursları 24 Haziran- 27 Ağustos tarihleri arasında çocukların öğrenerek eğlenebilecekleri mekanlar olacak.

YETİŞKİNLER DE UNUTULMADI

Yaz dönemi kursları arasında yetişkinlere de keyifli zaman geçirebilecekleri kurslar yer alıyor. Charlie Chaplin Etüd Eğitim Merkezi'nde yetişkinler için takı tasarımı, keçe bez bebek ve örgü çanta yapımı kursları düzenlenirken, Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi'nde İngilizce, diksiyon, okuma yazma, hızlı okuma ve hafıza teknikleri ile işaret dili eğitimi kursları açılacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da Yaz Tatili Çok Keyifli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement