Buca'nın Prestij Mekanı Tenis Kulübü - Son Dakika
Yerel

Buca'nın Prestij Mekanı Tenis Kulübü

Buca\'nın Prestij Mekanı Tenis Kulübü

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina göreve geldiğinde ifade ettiği ’Buca’nın tesislerini yıldızlaştıracağız’ sözünü yerine getirmeye devam ediyor.

29.09.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina göreve geldiğinde ifade ettiği 'Buca'nın tesislerini yıldızlaştıracağız' sözünü yerine getirmeye devam ediyor. Piriştina ve ekibinin yoğun çalışma temposuyla geçtiğimiz aylarda yeniden faaliyete geçirdiği Buca Belediyesi Tenis Kulübü, halkın beğenisini topluyor.

Gölet Tesisleri ile başlayan yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, önemli tesislerinden Tenis Kulübü'nü de yenileyerek Buca'nın ve İzmirlilerin gözde mekanlarından biri haline getirdi. Önümüzdeki haftalarda Tenis Kulüb'ün detaylı bir tadilattan geçeceğini belirten Piriştina, başta Bucalılar olmak üzere tüm tenis tutkunlarını kulübe üye olmaya davet etti. 13 bin metrekarelik bir alanda kurulmuş tesis, altı adet uluslararası standartta tenis kortu, bir adet antrenman kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, dinlenme ve kültür salonu, restoran ve kafeteryasıyla ziyaretçilerini bekliyor.

Tenis Kulübü'ne ve Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne bağlı her tesise önem verdiğini belirten Piriştina "Siz de ağaçların altında huzuru bulup, havuzbaşında keyifli bir akşam yemeğiyle unutulmaz anlar yaşamak ve keyifli bir ortamda spor yapmak istiyorsanız; sizi tesisimizde misafir etmekten mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'nın Prestij Mekanı Tenis Kulübü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement