Bucak Mahallesi Asfaltla Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Bucak Mahallesi Asfaltla Tanıştı

Bucak Mahallesi Asfaltla Tanıştı

Altınordu Belediyesi, asfalt ve yol açısından en sıkıntılı mahallelerden biri olan Bucak Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

05.10.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Belediyesi, asfalt ve yol açısından en sıkıntılı mahallelerden biri olan Bucak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Altınordu ilçesinin 20 bin nüfus ile en kalabalık üçüncü mahallesi olan Bucak Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hedeflerinin Bucak mahallesine 6 km'lik sıcak asfalt dökerek mahallenin yol sorununu ortadan kaldırmak olduğunu belirtti.

Bir süre önce mahalle muhtarı ile arazi taraması yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Bize bırakılan şehir belli, bizim de bu şehir için yapacaklarımız belli. 30 Mart yerel seçimlerin de bu millet bize kendilerine hizmet etmeleri için bir görev verdi. Ben ve ekibim bu hizmeti yerine getirmemiz gerekiyor. Biz de ekip olarak bu görevi şu ana kadar eksiksiz yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bucak Mahallesi ilçemizin yol problemi açısından en sıkıntılı mahallelerimizden bir tanesi konumunda yer alıyor. Daha önce Başkan Yardımcılarımız, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ve Bucak Mahallesi muhtarımız ile incelemelerde bulunduğumuz alanlar için çalışma başlattık. İnanıyorum ki, geçmiş yıllar da sorunları ile ilgilenilmeyen Bucak mahallemiz artık hak ettiği değeri alacaktır" dedi.

Bucak Mahallesi'nde başlatılan 6 kilometrelik sıcak asfalt çalışması sonucunda mahallenin yüzde 75'inin asfalt ile kaplanacağını belirten Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sıcak asfalt çalışmasının diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bucak Mahallesi Asfaltla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement