Bucak'ta 150 Çocuk Sünnet Olacak - Son Dakika
Yerel

Bucak'ta 150 Çocuk Sünnet Olacak

Bucak\'ta 150 Çocuk Sünnet Olacak

Bucak Belediyesinin geleneksel Sünnet Şöleni için sünnet olacak çocuklara kıyafetlerinin dağıtımı başladı.

06.08.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bucak Belediyesinin geleneksel Sünnet Şöleni için sünnet olacak çocuklara kıyafetlerinin dağıtımı başladı. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve Belediye meclis üyeleri sünnet kıyafeti almaya gelen çocuklar ile aileleri ile sohbet ederek sünnet olacak çocuklara korkusuz, ağrısız, telaşsız bir operasyon diledi.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu "25'nci geleneksel Sünnet Şölenini bu yıl 18'nci Sanat ve Kültürel Şenlikler Festivali altında toparladık. Geçen yıl sünnetlerde gezi ve eğlenceler düzenlemiştik. Bu yıl ise ülkemizin hassas bir dönemden geçmesi şehitlerimizin olması nedeniyle şenlik, festival ve eğlenceleri iptal ederek sadece yarın akşam kapalı pazarda tüm Bucak halkının da katılımı ile akşam yemeği ikram edilip ilahiler okutulacak" dedi. Başkan Mutlu,ülkenin bu sıkıntılardan kurtulması halinde ekim ayında programlanan şenliklerin yapılacağını dile getirdi.

Bucak Belediyesinin 25'nci geleneksel sünnet şöleninde yaklaşık 150 çocuk Bucak Devlet Hastanesinde ve özel bir hastanede sünnetleri gerçekleştirilecek. Sünnetler bir hafta sürecek. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bucak'ta 150 Çocuk Sünnet Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement