Bucak'ta Kaçak Makaron ve Sigara Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Bucak'ta Kaçak Makaron ve Sigara Operasyonu

Yaklaşık 500 kutu makaron ve bir miktar sigaranın ele geçirildiği operasyonda, bir kişi gözaltına alındı.

25.10.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bucak ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, yaklaşık 500 kutu makaron ve bir miktar kaçak sigara ele geçirildi.

Bucak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında B.T'nin yaşadığı Karayvatlar Mahallesi'ndeki eve operasyon düzenledi.

Operasyonda kaçak olduğu belirtilen yaklaşık 500 kutu makaron ve bir miktar sigara ele geçirildi. Olayla ilgili, B.T. gözaltına alındı.

Bucak Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ilçede kaçak sigara satan kişilere yönelik çalışmaların devam edeceği belirtildi. Kaçak sigara, makaron ve içkinin, ülkede büyük miktarlarda vergi kaybına neden olduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kaçak sigaralar sağlıksız koşullarda üretilmeleri nedeniyle insan sağlığı açısından son derece tehlike arz etmektedir. Terör örgütlerinin de sigara kaçakçılığından büyük bir gelir elde ettiği unutulmamalıdır. Vatandaşlarımızın suçla mücadelemizi yaptıkları ihbarlarla desteklemeleri bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır." - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bucak'ta Kaçak Makaron ve Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement