Bucak'ta Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bucak'ta Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Bucak\'ta Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Ayaz Bucak, ilçede günde bin 200 metrekare kilit parke taşı döşendiğini belirtti.

23.07.2013 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Ayaz Bucak, ilçede günde bin 200 metrekare kilit parke taşı döşendiğini belirtti.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz Yeni Mahalle'de kilit parka taşı döşeme çalışmalarını Burdur Ak Parti Milletvekili Hami Yıldırım ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Ayaz, "Geçen yıl alt yapı çalışmaları tamamlandığı için M. Akif Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirildi. Doğalgazın geçtiği ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Konak Mahallesi, Oğuzhan Mahallesi ve Okullar Caddesi'nde çalışmalarımızı yaptık. Yeni Mahalle'de doğalgaz, TEDAŞ ve diğer alt yapı çalışmaları tamamlandı, iki ekip ile cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor" dedi.

Ak Parti Milletvekili Hami Yıldırım ise yaklaşık bir haftadır Burdur ve ilçelerinde yatırımları incelediğini belirterek, "Söz verdiğimiz yatırımlar zamanında tamamlanacak.Köy muhtarlarımız ile yaptığımız değerlendirme toplantısında hiçbir köyümüzde acil çözüm bekleyen sorun yok. Sadece pek çok köyde hayvancılığın hızla artmasından dolayı içme suyu ve yol sorunları var. Bu sorunları da ivedilik derecesine göre çözeceğiz" dedi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bucak'ta Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement