Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Öğrencilere Eşofman Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Öğrencilere Eşofman Hediye Etti

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Öğrencilere Eşofman Hediye Etti

Burdur’un Bucak ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası, ilköğretim okullarında ihtiyaç sahibi öğrencilere eşofman hediye etti.

05.01.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Bucak ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası, ilköğretim okullarında ihtiyaç sahibi öğrencilere eşofman hediye etti..

İlk olarak Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda öğrencilere hediyeleri verilirken, etkinliğe Bucak Kaymakamı Mehmet Akçay, Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu katıldı. Kaymakam Mehmet Akçay, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu öğrencilere hediyelerini verdi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yaklaşık on yıldır geleneksel hale getirdiğimiz eğitim yardımları ile çok büyük olmasa da katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Meçikoğlu her yel olduğu gibi bu yıl da ilçe merkezi, belde ve köylerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği 2 bin 150 öğrenciye eşofman hediye ettiklerini söyledi.

Bucak Kaymakamı Mehmet Akçay ise yaptığı konuşmada, "Hayır işlerinin kurumsallaşmasını önemsiyoruz. Şahıslar gelip geçicidir. Ama kurumların sahip çıkması güzel bir şey. Bu katkıyı sağlayan Ticaret ve Sanayi Odası ile hayırseverlere teşekkür ediyorum" dedi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Öğrencilere Eşofman Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement