Bucaspor: "1 Puan Bile Altın Değerinde" - Son Dakika
Güncel

Bucaspor: "1 Puan Bile Altın Değerinde"

Ptt 1'inci Ligi takımı Bucaspor'un Futbol Şube Sorumlusu Adil Demir, play off'a kalmayı hedeflediklerini, bu yüzden dış sahadan alınacak 1 puanın bile bu yolda büyük önem taşıdığını söyledi.

10.09.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi takımı Bucaspor'un Futbol Şube Sorumlusu Adil Demir, play off'a kalmayı hedeflediklerini, bu yüzden dış sahadan alınacak 1 puanın bile bu yolda büyük önem taşıdığını söyledi.

İç sahada rakiplere geçit vermeyeceklerine inandığını ifade eden Adil Demir, "Yıllardır Buca Arena'da kolay maç kaybetmiyoruz. Amacımız deplasmanlarda puan toplamak. Denizlispor sınavından elde edeceğimiz 1 puan bile altın değerinde olacaktır" yorumunu yaptı.

Bucaspor'un her zaman maddi sorunlar yaşayan kulüp olarak gündeme geldiğini ifade eden Adil Demir, "Yönetim olarak her kuruşumuza sahip çıkıyoruz. Artık 'Parasız' sıfatıyla anılmayacağız. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz sadece başarıya konsantre olsun" yorumunu yaptı.

Öte yandan Bucaspor'da iyileştiği açıklanan orta saha oyuncusu Berkin'in yeniden sorun yaşadığı belirtildi. Sağ arka adalesinde zorlama olduğu açıklanan tecrübeli futbolcunun iyileştirilmesine çalışıldığı vurgulandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor: '1 Puan Bile Altın Değerinde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement