Bucaspor'a Civar Kaldı - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'a Civar Kaldı

Bucaspor\'a Civar Kaldı

Bucaspor'da son 4 sezonda sorunlu oyuncu olarak gösterildiği için defalarca kadro dışı bırakılan Civar Çetin, altyapısından yetiştiği kulübünden kopmadı.

10.06.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bucaspor'da son 4 sezonda sorunlu oyuncu olarak gösterildiği için defalarca kadro dışı bırakılan Civar Çetin, altyapısından yetiştiği kulübünden kopmadı.

Sözleşmesi sona eren ve pek çok PTT 1'inci Ligi ekibinden teklif alan Civan Çetin, yönetimle anlaşarak 2 yıllık yeni mukavele imzaladı. Eski yabancı futbolcularına olan 1 milyon 139 bin euroluk borç nedeniyle transfer yasaklısı olan ve önümüzdeki sezon 2. Lig'de mücadele edecek Buca'yı yarı yolda bırakmayan Civar, yönetimi de rahatlattı.

İç transferde forvet Anıl'dan sonra Civar'la da anlaşmalarının sevindirici olduğunu söyleyen Başkan Çetin Kayışlı, şöyle dedi:

"Önümüzdeki sezon özlenen Civar'ı hepimiz izleyeceğiz. Tüm gücü ve hırsıyla eski günlerine dönecek, bunun sözünü bize verdi. O da hatalarının farkında. Artık sadece futbola odaklanacak. Büyük bir özveri örneği sergiledi. Sezon ortasında da bazı kulüplerden teklifler almıştı, ancak gemiyi terk etmedi. Kendisini yeniden kanıtlayacağına inanıyoruz. Şampiyonluk hedefimizde önemli rol üstlenecek." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'a Civar Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement