Bucaspor'a İcra Takibine Tepki - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'a İcra Takibine Tepki

Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya, kulübe icra takibi başlatan eski Başkan Mehmet Bektur ve eski Yönetici Çeliker Gökçin'e tepki gösterdi.

29.03.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya, kulübe icra takibi başlatan eski Başkan Mehmet Bektur ve eski Yönetici Çeliker Gökçin'e tepki gösterdi.

Mehmet Bektur'un 767 bin 598 TL, Gökçin ise 212 bin 461 TL alacağı için kulübe ihtar çekmesine isyan eden Hüsnü Kaya, " Seyit Mehmet Özkan'ın Bucaspor'dan ayrılmasına ve kulübü icraya vermesine yol açanlar, şimdi aynısını yapıyor. Bucaspor'u ben borca sokmadım. Kulübü batırıp çekip gideceksin, sonra icra göndereceksin. Böyle şey olur mu? Buca halkına nasıl hesap verecekler" dedi.

Son kongrede kulüp muhasebecisinin istifası nedeniyle Bektur yönetiminin mali açıdan ibra edilmediğini hatırlatan Hüsnü Kaya, şöyle devam etti:

"Bu paralar kime, nereye harcanmış bilmiyoruz. Borç doğrudur ancak bunu ödeme şansımız yok. Yakında kulüpten herşeyi toplarlar. Bucaspor sevgisi bu değil. Madem zarara sokacaklardı, neden para verdiler. Bucaspor'u bitirmeye çalışıyorlarsa güçleri yetmez. Herkes, 'Kulübü Bülent Uygun borca soktu' diyor. Bülent Uygun'a o yetkiyi veren eski yönetimdir. İcra olayı yakışıksız, ayıp." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'a İcra Takibine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.


Advertisement