Bucaspor'da 3 Kadro Dışı - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da 3 Kadro Dışı

Bucaspor\'da 3 Kadro Dışı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bir basamak altındaki Eyüpspor'a sahasında 4-2 yenilerek yeniden düşme potasına giren Bucaspor'da ortalık karıştı.

23.11.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bir basamak altındaki Eyüpspor'a sahasında 4-2 yenilerek yeniden düşme potasına giren Bucaspor'da ortalık karıştı.

İnegölspor deplasman galibiyetinin ardından büyük umutlarla çıktığı Eyüpspor randevusunda hayal kırıklığı yaşayan sarı laciverti ekipte kaleci Ömer Kahveci ve Deniz Pero kötü perfomansları, Anıl Dilaver ise disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışı kaldı. 3 oyuncunun biletini kesen Başkan Çetin Kayışlı "Buca Arena'ya 4000 taraftar geliyor, yönetim galibiyet primlerini ödüyor. Ancak bazıları hayallerle yaşıyor. Kulübün kaderiyle oynayanları affetmeyeceğim" dedi.  Tüm ekibe ağır para cezası verileceğini ifade eden Başkan Kayışlı, şöyle devam etti:

"Teknik direktör Suat Kaya'dan rapor isteyeceğim. Hocamızın raporu doğrultusunda başka oyuncular da kadro dışı kalabilir. Takımın en yaşlısı Erkan Taşkıran sahada basmadık yer bırakmıyor, altyapıdan gelen gençler yürüyor. Kimsenin bu kadar kötü futbol oynamayaya hakkı yok."

Uzun süre sonra Buca Arena'da taraftarların hep bir ağızdan takıma destek verdiğini de hatırlatan Başkan Kayışlı, "Yenilgiden çok cefakar taraftarımıza üzüldüm. Özlediğimiz görüntüleri yaşadık. Artık gruplar arasında ayrılık olmasın" yorumunu yaptı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da 3 Kadro Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.


Advertisement