Bucaspor Deplasmanda Yokları Oynuyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Deplasmanda Yokları Oynuyor

Bucaspor Deplasmanda Yokları Oynuyor

Ptt 1'inci Lig'de kümede kalma savaşı veren Bucaspor, iç sahada başarılı bir grafik sergilerken, deplasmanda yokları oynadı.

26.01.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de kümede kalma savaşı veren Bucaspor, iç sahada başarılı bir grafik sergilerken, deplasmanda yokları oynadı.

Bu sezon Buca Arena'da çıktığı 9 maçta da mağlup olmayan sarı lacivertli ekip 2 galibiyet 7 beraberlikle 13 puan toplalayarak en iyi iç saha performansına sahip 8'inci takım oldu. Deplasmanda tam tersi görüntü veren Bucaspor, 8 maçın 7'sinden puansız ayrıldı. Sadece Orduspor'u yenen İzmir ekibi, 3 puanla dış sahada en başarısız takım unvanını aldı. Teknik direktör Mustafa Bahadır bu hafta Manisa'da Altınordu'ya konuk olacaklarını hatırlatarak, "Bu maçı kazanıp, deplasman fobisine son vereceğiz" dedi.

Arena'daki başarıyı deplasmanlara da taşımaları gerektiğine değinen Bahadır, "Evimizde her şey yolunda gidiyor. Düşme hattındaki rakiplerimiz arasında iç sahada en çok puanı toplayan ekip olduk. Bu avantajımızı korumanın yanı sıra deplasmandan da puan getirmeliyiz. Rakip sahada alacağımz her puan altın değerinde" yorumunu yaptı.

Bucaspor evinde Boluspor ve Elazığspor'u yenerken, Altınordu, Giresunspor, Adanaspor, Şanlıurfaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor ve Osmanlıspor'la berabere kaldı. Deplasmanda ise Denizlispor, Alanyaspor, Kayserispor, Antalyaspor, Karşıyaka, Manisaspor ve Adana Demirspor'a mağlup oldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Deplasmanda Yokları Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement