Bucaspor Kazada Ölen Ömer'e Ağlıyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Kazada Ölen Ömer'e Ağlıyor

Bucaspor Kazada Ölen Ömer\'e Ağlıyor

Bucaspor camiası, dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren U-17 takımının golcüsü Ömer Teymur'a ağlıyor.

17.03.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bucaspor camiası, dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren U-17 takımının golcüsü Ömer Teymur'a ağlıyor.

Antrenman bitiminde takım arkadaşlarıyla bir kafeteryada çay içtikten sonra tesislere dönerlerken bindikleri aracın takla atması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ömer'in ölüm haberiyle şoka girdiklerini belirten Bucaspor Futbol Akademisi Başkanı Adnan Dolma, "Hayatımın en acı gününü yaşıyorum" dedi. Akademi'deki her futbolcuyu öz evladının yerine koyduğunu belirten Adnan Dolma, "Gencecik bir fidanı kaybettik. Bu çocukların burnunun kanamasına dahi dayanamazken, ölüm haberini almak beni yıktı. Kendisi hem çok başarılı bir futbolcu hem de dünya iyisi bir çocuktu" diye konuştu.

"ÇOK BAŞARILI BİR FUTOLCUYDU"

Bucaspor U-17 takımı antrenörü Serkan Yeğin'de olayın şokunu hala atlatamadıklarını söyledi. Ömer'in hayat dolu ve çok başarılı bir futbolcu olduğunu dile getiren Serkan Yeğin, "Kaza haberini alır almaz hastaneye koştuk. Hala futbolcumun vefat ettiğine inanamıyorum" dedi.

Ömer'le birlikte araçta olan kaleci Berkay, Yusuf ve Yunus'un kazayı yaralı atlattığı bilgisini veren Serkan Yeğin, 3 futbolcunun bugün taburcu olacaklarını kaydederken sezonu şampiyon bitirip, kupayı Ömer'in mezarına götüreceklerini sözledi.

BAŞKAN KAYIŞLI: "AİLESİNİN YANINDAYIZ"

Bucaspor Kulübü Başkanı Çetin Kayışlı ise yaptığı açıklamada, "Futbolcumuz Ömer Teymur'a allahtan rahmet diliyorum. Bucaspor olarak ailesinin yanındayız" ifadelerini kullandı.

A TAKIM DA ŞOKTA

Ömer Teymur'un ölüm haberi, Bucaspor A Takımı'nda da şok etkisi yarattı. Cumartesi günü Antalyaspor'la oynayacakları maç öncesi Ömer'den gelen haberle yıkıldıklarını belirten teknik direktör Mustafa Bahadır, "Geceden beri gözyaşlarımı tutamıyorum. Hayatta hiçbir şeyin önemi yokmuş. Futbolcularım ve ben moral olarak çöktük" dedi. Kaptan Zafer Çevik ise yaptığı açıklamada, "Ömer kardeşimizi asla unutmayacağız. Onun adını Bucaspor'da yaşatmalıyız" dedi.

ACININ RENGİ OLMAZ

Bucaspor U-17 takımının golcüsü Ömer'in ölümüyle yas ilan eden Bucaspor'a en büyük destek İzmir takımlarından geldi. Göztepe, Altay, Altınordu, Karşıyaka, Menemen Belediyespor, İzmirspor ve Balçova Yaşamspor'un resmi internet sitelerinden Bucaspor'un acısını paylaşan mesajlar yayınlandı. İzmir takımlarının yanı sıra Ege kulüpleriyle Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları da, "Acının rengi olmaz" diyerek Bucaspor'a başsağlığı diledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Kazada Ölen Ömer'e Ağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Antalya spor taraftarıyım Ergün kaplan: Altan rahmet geride kalanlara baş sağlığı diliyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement