Bucaspor Sahasında Fethiyespor Önünde - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Sahasında Fethiyespor Önünde

Bucaspor Sahasında Fethiyespor Önünde

SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta geçen hafta deplasmanda Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup olan Bucaspor, yarın, sezona 2-1'lik Fatih Karagümrük galibiyetiyle başlayan Fethiyespor'u konuk edecek.

09.09.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta geçen hafta deplasmanda Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup olan Bucaspor, yarın, sezona 2-1'lik Fatih Karagümrük galibiyetiyle başlayan Fethiyespor'u konuk edecek.

Buca Arena'da oynanacak maç, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Sarı lacivertlilerde henüz hazır olmayan yeni transferler Sertan Vardar, Emre Özkan, Şenol Akın, Murat Akyüz, İlyas Çakmak, Emin Aladağ ve Erkan Taşkıran kadroda yer almayacak. Kaleci Kurtuluş, Emre Toraman, Zafer, Veli ve Onur Alkan ise teknik direktör İlker Seven'in görev vermesi halinde ilk kez forma giyebilecek.

Bilet fiyatları kadın ve çocukların yer aldığı batı kale arkası 2, doğu kale arkası 5, maraton, kapalı 10 ve VIP tribünü 15 TL olarak açıklandı. Taraftarlarından destek isteyen İlker Seven, Fethiyespor'u yeneceklerini iddia etti. Konuk takımın Teknik Direktörü Alaettin Hikmet Işık da zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerini söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Sahasında Fethiyespor Önünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement