Bucaspor Tekink Direktörü Seven: 'Hedef Tff 1'inci Lig' Dersem Hayal Olur - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Tekink Direktörü Seven: 'Hedef Tff 1'inci Lig' Dersem Hayal Olur

Bucaspor Tekink Direktörü Seven: \'Hedef Tff 1\'inci Lig\' Dersem Hayal Olur

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor'un Teknik Direktörü İlker Seven, yeni sezon öncesi önemli açıklamalar yaptı.

22.08.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor'un Teknik Direktörü İlker Seven, yeni sezon öncesi önemli açıklamalar yaptı.

Transfer yasağı yüzünden genç bir kadro ile mücadele edeceklerini belirten Seven, "Camia şampiyonluk beklentisine girmesin. Zaten kimsede de öyle bir düşünce olduğunu sanmıyorum. Gerçekçi olmamız lazım. Öncelikli hedefimiz gençleri vitrine çıkarıp hem kulübe para kazandırmak hem de gelecek sezonlar için iskelet yapımızı oluşturmak. Elbette play off'u kovalayacağız. Ancak 'Hedef TFF 1'inci Lig' dersem hayal olur, insanları kandırırım" dedi.

Beyaz Grup'taki rakipleri Nazilli Belediyespor ile oynanan hazırlık maçını da değerlendiren Seven, "0-0 biten maçta çok koştuk. Rakibimize top göstermedik.

Yaş ortalamamız 19. Mücadele etmekten başka bir şansımız yok. Nazilli Belediyespor karşısında sergilenen futbol beni mutlu etti. Daha önce oynadığımız 4 özel maçtan daha iyi bir görüntü ortaya koyduk" dedi.

Takımda deneyimli oyuncu eksikliğinin kendilerini olumsuz etkilemeyeceğini de anlatan İlker Seven, "Mevcut kadrodaki birçok futbolcu geçen sezon 2'nci Lig'de oynayıp tecrübe kazandı. Yeni sezonda onlardan daha önemli işler yapmalarını bekliyorum" ifadesini kullandı.

ÖZEL MAÇTA ORTALIK KARIŞTI

Bucaspor ve Nazilli Belediyespor arasında dün Kaynaklar Tesisleri'nde oynanan özel maçta gergin anlar yaşandı. Müsabakanın 26'ıncı dakikasında Bucasporlu Alparslan, Nazilli Belediyesporlu Gökhan'a sert girdi. Sert faul sonrası yerde kalan Gökhan elindeki topu Alparslan'ın kafasına fırlatınca saha bir anda karıştı. İki takımın futbolcuları birbirlerine girerken, araya giren yönetici ve teknik adamlar olayın büyümesini engelledi. Gerginlik nedeniyle yaklaşık 15 dakika duran karşılaşma kaldığı yerden devam etti, Alparslan ve Gökhan ise sarı kart gördü.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Tekink Direktörü Seven: 'Hedef Tff 1'inci Lig' Dersem Hayal Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement