Bucaspor'u Kabus Dolu Günler Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'u Kabus Dolu Günler Bekliyor

Ptt 1'inci Ligi'ndeki son maçında Osmanlıspor'a 5-1 yenilerek 6 sezon sonra 2'nci Lig'e düşme acısı yaşayan Bucaspor'u kabus dolu günler bekliyor.

24.05.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'ndeki son maçında Osmanlıspor'a 5-1 yenilerek 6 sezon sonra 2'nci Lig'e düşme acısı yaşayan Bucaspor'u kabus dolu günler bekliyor.

Bucaspor'da sportif başarısızlığın yanı sıra ekonomik sorunlar da camiayı kara kara düşündürüyor. 2010-2011 sezonunda Süper Lig'de yer aldığı dönemden eski yabancı futbolcuları Dady, Carlos, Pariente ve Mendy'e toplam 1 milyon 139 bin TL borcu olan ve bu parayı henüz yatıramayan sarı lacivertli kulüp FIFA'nın talimatıyla 2 yıl transferden men edildi.

PTT 1'inci Ligi'nden düşerek 5-6 milyon TL gelir kaybına uğrayan Bucaspor bu parayı ağustos ayına kadar ödemediği taktirde puan silme ve küme düşme cezasıyla karşı karşıya kalacak.

LEVENT ERİŞ AYRILDI

Son 7 maçta kurtarıcı olarak göreve gelen ve 16 yıllık kariyerinde ilk kez düşme acısı yaşayan teknik direktör Levent Eriş, Osmanlıspor müsabakasının ardından istifasını verirken aralık ayında yapılan genel kurulda seçilen Çetin Kayışlı başkanlığındaki yönetimin devam etme eğliminde olduğu bildirildi.

FUTBOLCULARA TEPKİ

Bu arada Osmanlıspor deplasmanında takımlarını destekleyen 1000 taraftar da futbolculara büyük tepki gösterdi. Taraftarlar, sosyal medyada da oyuncuları ağır bir şekilde eleştirdi. Takımla birlikte maça gelen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yaptığı açıklamada, "Son derece üzgünüz. Ancak üzümlü armanın peşini asla bırakmayacağız. Yeniden doğuş için çabalayacağız" açıklamasını yaptı.

KENETLENİLMELİ

Eski başkan Adnan Dolma, "Alt yapıdan pırıl pırıl gençlerimiz geliyor. Onlarla yeniden 1'inci Lig'e çıkacağız" derken yine eski başkanlardan Mehmet Bektur, camianın bu zor günlerde kenetlenmesi gerektiğini ifade etti. Eski Belediye Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, "İzmir'in Buca'sı en kısa sürede toparlanacak" açıklamasını yaptı.

Eski futbolculardan Cenk, Yılmaz, Yunus, Bekir ve Sercan da sosyal medya hesaplarından Bucaspor'a "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Ege kulüplerinden de Bucaspor'a destek geldi. Altay, Nazilli Belediyespor, Altınordu, Karşıyaka ve Menemenli taraftarlar da sarı lacivertlilerin üzüntüsünü paylaştıklarını ifade eden mesajlar yayınladılar. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'u Kabus Dolu Günler Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Aliye Yılmaz: Bucasporumuza yazık oldu.Tüm camia olarak kahrolduk.Belediye başkanı Piriştina takıma katkı koysaydı böyle olmazdı.Önceki dönemde belediye başkanımız Ercan Tatı Bucasporumuzu sürekli destekliyordu.Piriştina Başkan takıma sahip çık lütfen..İlk senende küme düştük. 0 0 Yanıtla

Advertisement