Bucaspor'un Yüzünü Gençleri Güldürüyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'un Yüzünü Gençleri Güldürüyor

Bucaspor\'un Yüzünü Gençleri Güldürüyor

Ptt 1'inci Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Bucaspor taraftarını üzerken, Buca Futbol Akademisi 6 farklı kategoride zirve yarışı veriyor.

27.10.2014 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Bucaspor taraftarını üzerken, Buca Futbol Akademisi 6 farklı kategoride zirve yarışı veriyor.

U-21 Takımı PTT 1'inci Lig'de 7 maç sonunda 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 14 puan toplayıp haftayı 4'üncü sırada tamamlarken, lider Antalyaspor'la puan farkını 4'e indirdi. U-19 Elit Ligi'nde de üst sıraları zorlayan Bucaspor 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi alarak 13 puan topladı, 5'inci sıraya adını yazdırdı. U-17 Ege Grubu'nda 6 hafta geride kalırken, Bucaspor 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle lider Turgutluspor'un 4 puan gerisinde 4'üncü sırada yer aldı.

U-16, U-15 ve U-14 Ligi'nde fırtına gibi esen sarı lacivertli gençeler zirveye demir attı. U-16 ve U-15'te namağlup 16'şar puanla liderlik koltuğuna otururan Bucaspor, U-14 Ligi'nde de 4 galibiyet 1'er beraberlik ve yenilgiyle 13 puan alarak ilk sıranın sahibi oldu.

Buca Futbol Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dolma, 2 yıldır yapılanma içinde olduklarını ifade ederek, "Eski Başkan Seyit Mehmet Özkan Altınordu'ya giderken buradan 83 futbolcu ve tüm personeli beraberinde götürdü. Elimizde avcumuzda hiçbir şey kalmadı. Çocuklarımız çabalarımızı boşa çıkarmadı ve yeniden doğduk" yorumunu yaptı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'un Yüzünü Gençleri Güldürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın
    22:17 Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi. Amasya'da Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde depremden dakikalar sonra bir ahırda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bitişikteki samanlığa sıçradı. Yangına müdahale eden ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Denizli'de U dönüşü yapmak isteyen otomobile motosiklet çarptı, genç sürücü hayatını kaybetti
    22:17 Denizli'de U dönüşü yapmak isteyen otomobile motosiklet çarptı, genç sürücü hayatını kaybetti

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, U dönüşü yapmak isteyen bir otomobile motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü olan genç yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu
    22:13 Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında bulunan mermer bloklarda hasar meydana geldi. Şarkışla Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin ilçede hissedildiği ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. Cami yapısında herhangi bir hasar oluşmadığı ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi gerektiği ifade edildi.


Advertisement