Budapeşte Heyeti Ankapark'ı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Budapeşte Heyeti Ankapark'ı Gezdi

Budapeşte Heyeti Ankapark\'ı Gezdi

Budapeşte Günleri nedeniyle Ankara’da bulunan Budapeşte Belediye Başkanı Istvan Tarlos ve beraberindeki heyet, Ankapark’ı gezdi.

12.09.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Budapeşte Günleri nedeniyle Ankara'da bulunan Budapeşte Belediye Başkanı Istvan Tarlos ve beraberindeki heyet, Ankapark'ı gezdi.

Ankapark gezisinde, Budapeşte Belediye Başkanı Istvan Tarlos ve eşi Cecilia Nagyile konuk heyete, önceki programlarda olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek eşlik etti.

Başkan Gökçek'in kullandığı araçla parkı gezen konuk belediye başkanı ve heyetin park içindeki ilk durakları, dev roller coaster oyuncağı oldu. Heyetten ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından adrenalin tutkunları, dev roller coaster'a binerek heyecan yaşadılar. Daha sonra Başkan Gökçek, konukları, yüzlerce oyuncağın bulunduğu çocukların cazibe merkezi olacak dev çadıra götürdü. Başkan Gökçek, konuk başkan ve beraberindeki heyete, Ankapark projesi hakkında bilgi verdi.

Ankapark gezisinin son durağı ise "Suyun ışık ve müzikle dansı"nın gerçekleştiği dev havuz alanı oldu.

Dev havuzdaki fıskiyelerde müziğin ritmine uygun olarak gerçekleşen suyun saf ve temiz salınımı, zaman zaman müziğin değişen ritmiyle, olağanüstü kıvraklık kazandı. Suyun, müziğin ritmine uyumu ve lazer ışın demetlerinin gösteriye kattığı renk ve canlılık, Budapeşteli misafirlere, unutamayacakları bir tablo yaşattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Budapeşte Heyeti Ankapark'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement