Buğday Pazarı Esnafı Dertli - Son Dakika
Yerel

Buğday Pazarı Esnafı Dertli

Buğday Pazarı Esnafı Dertli

Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki Buğday Pazarı esnafları, mevcut pazarın sorunlar yumağı olduğunu belirterek, modern bir pazar yapılmasını istiyor.

20.07.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki Buğday Pazarı esnafları, mevcut pazarın sorunlar yumağı olduğunu belirterek, modern bir pazar yapılmasını istiyor.

Kahta'da çok uzun bir süreden beri çiftçilere hizmet veren ve yıllardır birçok esnafın geçimini sağladığı Buğday Pazarı, temel altyapıdan ve bakımsızlıktan dolayı hizmet veremez hale geldiğini kaydeden esnaflar, her gün yüzlerce aracın ve insanın alışveriş için girdiği pazarın bakımsız ve düzensiz olduğunu bildirdiler.

Buğday pazarı esnaflarından Ziya Özer, pazar yerinin dar ve düzensiz olduğunu vurgulayarak, bakımsız bir buğday pazarının Kahta'ya yakışmadığını dile getirerek, modern bir buğday pazarının yapılmasını istiyor.

Esnaf Ahmet Onur ise, belediye ve siyasilerin yer konusunda kendilerine yardımcı olmasını ve yeni bir pazar yapılması gerektiğini belirterek, hafif bir yağışta yağmur suları nedeniyle esnafın mağdur olduğunu aktardı.

Esnaf Hacı Bekir Karataş da, modern, temiz lavaboları olan bir pazar istediklerini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buğday Pazarı Esnafı Dertli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement