Buharkent'te Cinayet - Son Dakika
Yerel

Buharkent'te Cinayet

Buharkent\'te Cinayet

Aydın’ın Buharkent ilçesinde, sulama kanalı kenarında boğazı kesilmiş bir erkek cesedi bulundu.

06.07.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Buharkent ilçesinde, sulama kanalı kenarında boğazı kesilmiş bir erkek cesedi bulundu. Hayatını kaybeden şahsın, sosyal paylaşım sitesinde "Katilimi tanıyorum" şeklinde paylaşım yapması dikkat çekti.

Olay, sabah saatlerinde Buharkent ilçesine bağlı Savcıllı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yüzmek amacıyla Savcıllı Sulama Kanalı bölgesine giden çocuklar, kenak kenarındaki incir tarlası ile su deposu arasında bir erkek cesedi olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, darp edildikten sonra boğazının kesildiği belirlenen cesedin 32 yaşındaki Mehmet Bellek olduğu tespit etti.

"KATİLİMİ TANIYORUM" DEDİ

Olayda hayatını kaybeden Mehmet Bellek'in 19 Haziran'da sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından "Ben en azından katilimi tanıyorum. Fakat sen bir gün sevilmediğin bir yürekte kim vurduya gideceksin" şeklinde paylaşımda bulunması dikkat çekti.

AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Raşit Yıldırım'ın teyzesinin oğlu olduğu öğrenilen Mehmet Bellek'in cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buharkent'te Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement