Buharkent'te Tkdk Bilgilendirmeleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Buharkent'te Tkdk Bilgilendirmeleri Yapıldı

Buharkent\'te Tkdk Bilgilendirmeleri Yapıldı

Nazilli Ticaret Odası, sorumluluk alanındaki ilçelerde yaptığı Tarımsal Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) bilgilendirme seminerlerini sona erdirdi.

03.06.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Ticaret Odası, sorumluluk alanındaki ilçelerde yaptığı Tarımsal Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) bilgilendirme seminerlerini sona erdirdi.

Bozdoğan, Yenipazar, Karacasu, Sultanhisar, Kuyucak ilçelerinden sonra son olarak Buharkent ilçesinde de TKDK semineri gerçekleştin Ticaret Odası, çevre ilçelerdeki üyelerinin ve yatırımcıların bilgilendirmesini sağladı.

Nazilli başta olmak üzere sorumluluk alanındaki üyelerine TKDK hibeleri hakkında bilgilendirme yaptıklarını ifade eden Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan; "Çevre ilçelerimizdeki üyelerimizin ve yatırımcılarımızın bilgilendirilmesi programımız çerçevesinde hazırladığımız programlarımızda TKDK hibe desteklerinin ve hibe programlarının tanıtımını yaptık. TKDK, hepimizin bildiği gibi yatırımların yüzde 50'sini hibe olarak vermektedir ve bu hibe desteklerinin de çok büyük bir bölümü Avrupa birliği tarafından finanse edilmektedir. ve bilinenin aksine TKDK sadece besi çiftliklerine destek veren bir kurum da değildir. TKDK farklı destek programları altında halı sahalara, hindi yetiştiriciliğine, paint ball tesislerine, aqua parklara, otellere, el sanatlarına, fırınlara, kafeteryalara ve sayamadığımız daha nice geniş yelpazedeki yatırımlara destekler vermektedir. Buradan bütün yatırımcılarımıza yatırımlarına başlamadan önce mutlaka odamızdan bilgi almalarını, var ise yatırımlara uygun programlara yönelmelerini tavsiye ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buharkent'te Tkdk Bilgilendirmeleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement