Buharkent Yürüyor - Son Dakika
Yerel

Buharkent Yürüyor

Buharkent Yürüyor

Buharkent Belediyesi öncülüğünde geleneksel hale gelen doğa yürüyüşleri ilçede yaşayan herkesi spor yapmaya sevk etmeye başladı.

18.01.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buharkent Belediyesi öncülüğünde geleneksel hale gelen doğa yürüyüşleri ilçede yaşayan herkesi spor yapmaya sevk etmeye başladı. Buharkent 6. Geleneksel doğa yürüyüşü Denizli Doğa 20 Grubunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Hafta sonu Belediye Başkanı Mehmet Erol'un öncülüğünde gün boyu devam eden yürüyüş vatandaşların hem spor yapmasına hem de kaynaşmasına vesile olurken, Belediye başkanı Mehmet Erol, daha sağlıklı bir yaşam için yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirmek istediklerini söyledi. Doğa Yürüyüşümüz, Kuyucak İlçesi Yamalak Mahallesi Bucak (köyü) mevkiinden başlayan yürüyüş Çubukdağı mevkiinden Menderes Nehri üzerinden geçilerek Buharkent ilçe merkezinde sona erdi. Buharkent Belediyesi tarafından katılımcılara öğlen yemeği ikram edilirken Buharkentliler ve yürüyüşe katılan vatandaşlar güzel bir hafta sonu geçirdi.

Buharkent Belediyesi olarak 6.'sını düzenledikleri yaklaşık 10 kilometre olarak planlanan yürüyüşün oldukça güzel geçtiğini belirten Başkan Erol, "Yerel yönetimlerde vazife ve görev tanımı da gün geçtikçe değişmektedir. Artık belediyelerin görevi sadece yol, su, altyapı değil, doğumdan ölüme insanların mutlu ve huzuru yaşaması anlamında her türlü etkinliği yapmaya başladık. Mutlu bir yaşam için sağlığın önemini kesinlikle göz ardı edemeyiz. Bu kapsamda sağlıklı kalmak için sporun da çok önemli olduğunu yaşayarak anlatmaya gayret ediyoruz. Hafta sonları vatandaşlarımızla birlikte spor yapıyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buharkent Yürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement