Bulancak Belediyesi'nden "Bir Gülüşte Sen Ver" Projesi - Son Dakika
Yerel

Bulancak Belediyesi'nden "Bir Gülüşte Sen Ver" Projesi

Bulancak Belediyesi\'nden "Bir Gülüşte Sen Ver" Projesi

Giresun’un Bulancak Belediyesi tarafından başlatılan “Bir Gülüşte Sen Ver” Projesi kapsamında Bulancak’ta yaşayan yetim ve öksüz çocuklar için bir Yetim Bilgi Sistemi kurulması kararlaştırıldı.

02.09.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Bulancak Belediyesi tarafından başlatılan "Bir Gülüşte Sen Ver" Projesi kapsamında Bulancak'ta yaşayan yetim ve öksüz çocuklar için bir Yetim Bilgi Sistemi kurulması kararlaştırıldı.

Oluşturulacak Yetim Bilgi Sistemi aracılığıyla Bulancak ve çevresinde yaşayan öksüz ve yetim çocuklar için kapsamlı bir araştırma ve çalışma başlatılacak.

Konuyla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Recep Yakar, " 'Bir Gülüşte Sen Ver' Yetim projemizle ilgili ilçemizde yaşayan öksüz ve yetim çocuklarımız için bir kampanya başlattık. Oluşturacağımız Yetim Bilgi Sistemi aracılığıyla öksüz ve yetim çocuklarımıza ihtiyaç halinde ulaşmayı düşünüyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Vatandaşlarımızdan isteğimiz mahallesinde, caddesinde, sokağında yaşayan, bildiği tanıdığı yetimleri bize bildirmesi olacaktır. Gözden kaçan, unuttuğumuz yetim olmamalı, özellikle ekonomik konuda dezavantajlı durumda olan öksüz ve yetim yavrularımıza ulaşmalıyız. Muhtarlarımız, vatandaşlarımız bizim mahallelerimizdeki temsilcilerimizdir, göremediğimiz yerde gözümüz, işitemediğimiz yerde kulağımız olmalı" dedi.

Hazırlanacak olan Yetim Bilgi Sistemi'nden sonra belirli aralıklarla yetimlerle buluşacağını söyleyen Başkan Yakar "Yetim Bilgi Sistemi belirli aşamaya geldikten sonra her daim öksüz ve yetimlerimize bir gülüş vermek için yanlarında olacağız, bir elimiz hep üzerlerinde olacak. İmkanlarımız ölçüsünde onlarla zaman zaman buluşmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların tanıdığı öksüz ve yetim çocukları ve aileleri www.bulancak.bel.tr/ybs sayfasından, 444 28 44 nolu Beyaz Masa hattından ya da 05347742844 nolu Whatsapp İletişim Hattı'ndan kayıt yaptırmaları istendi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulancak Belediyesi'nden 'Bir Gülüşte Sen Ver' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement