Bülent Arınç, Ferhat Göçer Konserine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bülent Arınç, Ferhat Göçer Konserine Katıldı

Bülent Arınç, Ferhat Göçer Konserine Katıldı

Akçakoca Belediyesinin düzenlediği Ramazan Bayramı şenliklerine Ferhat Göçer konseri damgasını vurdu.

18.07.2015 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Belediyesinin düzenlediği Ramazan Bayramı şenliklerine Ferhat Göçer konseri damgasını vurdu. Bayram tatilini Akçakoca'da geçiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da, Başkan Cüneyt Yemenici ile birlikte konserini izlediği ünlü sanatçıya plaket verdi.

Ünlü sunucu Elif Güvendik'in sunuculuğunu yaptığı Ramazan bayramı etkinlikleri, saat 21.30'da yerel müzisyenlerden oluşan "Akçakoca Pop" müzik grubunun konseriyle başladı. 22.30'da ise ünlü sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Ünlü besteci, söz yazarı ve yorumcu Ferhat Göçer 1,5 saat kaldığı sahnede izleyicileri kendine hayran bırakacak bir performans gösterdi.

Ferhat Göçer'i izlemeye gelen sürpriz konuk ise, Ramazan bayramı tatilini Akçakoca'da geçiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç oldu. Arınç ailesi birlikte konseri izlemeye gelirken, Belediye başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi kendilerine eşlik etti.

Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve belediye bürokratları ile ilçe protokolüne mensup çok sayıda konuk da, aile fertleriyle birlikte konseri izlemek üzere protokol sıralarında yerlerini aldı.

Konser sırasında ünlü sanatçı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Başkan Cüneyt Yemenici'yi sahneye davet etti. Sahnede bir konuşma yapan Bülent Arınç, ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in Türkiye'yenin beğenilen sanatçısı olduğunu ve kendisini izlemekten mutlu olduğunu belirtti.

Daha sonra Başkan Yemenici de kısa bir konuşma yaparak, hem sanatçıya hem de onu izlemeye gelen konuklara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Arınç ve Yemenici sanatçı Ferhat Göçer'e plaket ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Saat 24.00'e kadar süren konserin sonlarına doğru, sanatçının söylediği duygusal şarkılar eşliğinde havai fişek gösterisine geçildi.Ses ve ışık cümbüşü şeklinde geçen Ferhat Göçer konserinde, pop müziğin birbirinden güzel şarkıları seslendirilirken konser alanına doluşan ve çoğunluğu gençlerden oluşan binlerce izleyici de söylenen şarkılara eşlik etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bülent Arınç, Ferhat Göçer Konserine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement