Bülent Arınç : Gençlerimizin Mehmet Akif Örneğine Çok İhtiyaçları Var - Son Dakika
Güncel

Bülent Arınç : Gençlerimizin Mehmet Akif Örneğine Çok İhtiyaçları Var

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliğince (TYB) İstiklal Marşı'nın yazıldığı mekan olan Taceddin Dergahı'nda düzenlenen programa katıldı.

12.03.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliğince (TYB) İstiklal Marşı'nın yazıldığı mekan olan Taceddin Dergahı'nda düzenlenen programa katıldı. Arınç, "Gençlerimizin Mehmet Akif örneğine çok ihtiyaçları var. Bugün yalanlar dünyasında doğru yolu bulabilmek için doğru şahsiyetlere yapışmamız lazım" dedi.

Bülent Arınç, "Gençlerimizin Mehmet Akif örneğine çok ihtiyaçları var. Bugün yalanlar dünyasında doğru yolu bulabilmek için doğru şahsiyetlere yapışmamız lazım. Sadece Safahat'indeki belli şiirleri ezberleyerek bugünlere geldik, oysa her şiirinde toplumun güzel bir yanını ortaya koyan ve bize hedef gösteren mükemmel bir insandır" diye konuştu.

Programa Türkiye'nin tüm illerinden gelen 'Mehmet Akif' isimli gençler katıldı. Arınç, programı düzenleyenlere ve Mehmet Akif Ersoy'u tiyatroda en güzel temsil ettiğini düşündüğü sanatçı Ahmet Yenilmez'e teşekkürlerini iletti. Arınç ve beraberindekiler 'Mehmet Akif' isimli gençlerle fotoğraf çektirdi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bülent Arınç : Gençlerimizin Mehmet Akif Örneğine Çok İhtiyaçları Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement