Bülent Arınç'ın İftar Fotoğrafı Tartışma Yarattı - Son Dakika
Güncel

Bülent Arınç'ın İftar Fotoğrafı Tartışma Yarattı

Bülent Arınç\'ın İftar Fotoğrafı Tartışma Yarattı

Bursa AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katılan Bülent Arınç, paylaştığı iftar protokolü fotoğrafıyla sosyal medyada tepki çekti.

27.07.2014 17:18  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Bursa'da katıldığı parti iftarından paylaştığı fotoğraf sosyal medyada tartışma yarattı.

FOTOĞRAF TARTIŞMA YARATTI

Halkla devlet protokolü arasında adeta bir statü farkının resmi olan iftarda protokolün fotoğrafı tepki gördü. Arınç, tartışma yaratan fotoğrafı "Bursa AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katıldım. Katılım muhteşemdi." notuyla paylaştı.

Fotoğrafın altına yapılan yorumlardan bazıları şöyle;


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bülent Arınç'ın İftar Fotoğrafı Tartışma Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • hizmet: Komik gerçekten bende zannetim sayın Bülent Arınç rakı içmiş veya dansöz oynatmış veya oruç tutmayanlar gibi sadece iftar sofrasında oturmuş munafiklar gibimi bukadar aşağılık twitter kulanılıcısı var malesef ülkemizde geziciler ve cemaatci ler birliği 23 28 Yanıtla
  • hizmet: Komik gerçekten bende zannetim sayın Bülent Arınç rakı içmiş veya dansöz oynatmış veya oruç tutmayanlar gibi sadece iftar sofrasında oturmuş munafiklar gibimi bukadar aşağılık twitter kulanılıcısı var malesef ülkemizde geziciler ve cemaatci ler birliği 27 17 Yanıtla
  • erdem sabri: sülalece yiyin milletin parasını her türlü götürün, emeklinin maaşı, asgari ücret ne kadar haberiniz varmı imansızlar, can veremeyeceksiniz, toprak sizi kabul etmeyecek 24 15 Yanıtla
  • gerçek acıdır: stat açılışında 15 bin kişilik yemek , bursada yemek orda burda . milletin vekilinin maaşı 13 bin tl , türkiyenin borcu olmuş 300 milyar dolar , üretim desen yok sıcak para borsayla yönetilen bir ülke , borsanın biraz aşağı inmesiyle tepetaklak olacak kralın çıplak oldugunu görecek bir halk !!! 23 6 Yanıtla
  • www: allah affetmez dini bu boyutlara getireni 26 2 Yanıtla
  • ALLAH derim: Birgünde hata ettik deyin yanlış yaptık deyin ne olur her zaman heryerde haklı olmak zorundamısınız Deccal ve firavun tarifine bakın 19 5 Yanıtla
  • mustafa yalçın: Tepkilerin hepsine katılıyorum. Yanlış bir uygulama . Her bakan bir masada hakla iç içe açılabilirdi oruçlar. Zaten maksat bu değil mi Ramazan dan. Umarız özür dilerler. Bu halk bu uygulamayı hakketmiyor. 19 4 Yanıtla
  • NOT VERDİM: Görsel olarak 10, manevi olarak SIFIR. . . 22 1 Yanıtla
  • SERT RÜZGAR: olurmu canım AKP yol yaptıı, marmaray yaptıı, sonacıma eskiden kuyruklarda ilaç dilenirdik yaa 0 0
  • orası burası oynak: hacı kendine iş ara element uydurma orandan burandan 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • CHP Milletvekili Bingöl: Türkiye'nin tekstil sektörü kan ağlıyor
    11:57 CHP Milletvekili Bingöl: Türkiye'nin tekstil sektörü kan ağlıyor

    CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Türkiye ekonomisindeki yanlış ekonomi politikalarının tekstil sektörünü olumsuz etkilediğini belirterek, sektörün yarısının iflas noktasına geldiğini söyledi. Bingöl, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek sorunları dinledi ve sektörün geleceği konusunda endişelerini dile getirdi. Maliyetlerin artması, kredi imkanlarının azalması ve dış rekabetin artması gibi faktörlerin sektörü zor durumda bıraktığını ifade eden Bingöl, gereken önlemlerin alınmaması halinde Türkiye'nin üretim potansiyelinin kaybedileceğini vurguladı.

  • Çanakkale'de Batan Botun Kaybolan Göçmenleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor
    11:55 Çanakkale'de Batan Botun Kaybolan Göçmenleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında, bulundukları lastik botun batması sonucu denizde kaybolan düzensiz göçmenleri arama çalışması 5. gününde devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları, jandarma, polis, sağlık, AFAD, Liman Başkanlığı ekiplerinin işbirliğinde sürdürülüyor. Bugüne kadar 2 kişi kurtarılırken, 22 kişinin cesedine ulaşıldı ve 1 kişi göçmen kaçakçılığı şüphesiyle tutuklandı.

  • Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti mitinge dönüştü
    11:55 Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti mitinge dönüştü

    Dikili Belediye Başkanı ve CHP Adayı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti, yoğun ilgi nedeniyle mitinge dönüştü. Kırgöz, 'Az laf, çok iş üreterek Dikili'mize hizmet ettik, yeni dönemde de hizmetlerimiz devam edecek' dedi.

  • Kastamonu'da Durdurulan Araçta 555 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    11:54 Kastamonu'da Durdurulan Araçta 555 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, torpido bölümüne zulalanmış halde 555 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

  • Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
    11:54 Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 5'inci günde de devam ediyor. Olay sonucunda 4 göçmen sağ kurtarılırken, 22 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı koordinesinde devam ettiği belirtildi.

  • Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Aranan 92 Kişi Yakalandı
    11:53 Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Aranan 92 Kişi Yakalandı

    Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 92 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında uyuşturucu madde suçundan 4, dolandırıcılık suçundan 9, hırsızlık suçundan 18, yağma suçundan 2 ve çeşitli suçlardan 59 kişi bulunmaktadır. Yakalananların 36'sı hükümlü, 56'sı ise ifadeye yönelik aranmaktadır.

  • Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Yangın Çıktı
    11:51 Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Yangın Çıktı

    İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 12 katlı bir iş merkezinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Maltepe Mahallesi'ndeki bir iş merkezinin 5'inci katında çıkan yangın nedeniyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Çiftçiler 'patates diyarı'nda ekim mesaisinde
    11:51 Çiftçiler 'patates diyarı'nda ekim mesaisinde

    Bolu'da patates ekimi başladı. Geçtiğimiz yıllarda patates ekmeyi bırakarak dane mısıra yönelen çiftçiler, bu yıl tekrar patates ekmeye başladı. Üreticiler yeni sezondan umutlu olsa da tohum maliyetleri ve satış fiyatları konusunda belirsizlik yaşıyor.

  • Pursaklar Belediyesi, Beyaz Masa Birimi ile Vatandaş Taleplerine Cevap Veriyor
    11:49 Pursaklar Belediyesi, Beyaz Masa Birimi ile Vatandaş Taleplerine Cevap Veriyor

    Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşların taleplerini hızlı bir şekilde çözmek adına Beyaz Masa birimini hizmete aldı. Beyaz Masa birimi, 5 yıldır vatandaşların sıkıntı ve beklentilerini dinleyerek çözüme kavuşturuyor.

  • Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti
    11:49 Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti

    Yalova'nın Altınova ilçesinde bir tersanede kule vincinin devrilmesi sonucu kabinde sıkışan operatör hayatını kaybetti. Şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelen kaza sonucunda operatörün cansız bedenine ulaşıldı.


Advertisement