Bülent Ecevit Bulvarı Kavşağına Düzenleme - Son Dakika
Yerel

Bülent Ecevit Bulvarı Kavşağına Düzenleme

Bülent Ecevit Bulvarı Kavşağına Düzenleme

Çorlu-Tekirdağ yolu üzerinden Bülent Ecevit Bulvarına dönüş yapmak isteyen araçlar nedeniyle hemen her gün maddi hasarlı ya da yaralamaları trafik kazasının yaşandığı kontrolsüz kavşakta düzenleme çalışması başlatıldı.

18.08.2012 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu- Tekirdağ yolu üzerinden Bülent Ecevit Bulvarına dönüş yapmak isteyen araçlar nedeniyle hemen her gün maddi hasarlı ya da yaralamaları trafik kazasının yaşandığı kontrolsüz kavşakta düzenleme çalışması başlatıldı. Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmaların ardından Tekirdağ yolu üzerinde servis yolu oluşturulacak, Bülent Ecevit Bulvarına dönüş yapmak isteyen araçlar bu yolu kullanarak bulvara giriş yapacak.

Çorlu - Tekirdağ yolu üzerinden Bülent Ecevit Bulvarına giriş yapmak isteyen ya da bulvar üzerinden ana yola çıkmak isteyen araçların kontrolsüz kavşak nedeniyle hemen her gün kaza yaşanmasına neden olması yetkilileri harekete geçirdi. Çorlu Belediyesi ekipleri daha fazla kaza yaşanmaması için kolları sıvadı.

Yaralamalı ya da maddi hasarlı kaza yaşanmadan gün geçmeyen mevkiinin son dönemde Çorlu'nun en çok kaza yaşanan bölgesi haline gelmesinin ardından düzenleme çalışmalarına başlayan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çorlu - Tekirdağ yolunun Bülent Ecevit Bulvarı kesiminde yol genişletme çalışması başlattı. İş makinelerinin yardımıyla yeni bir servis yolu oluşturulması için çalışma yağan ekipler, greyder yardımıyla serilen yol malzemelerini silindirle sıkıştırıyor. Önceki başlanan çalışmaların birkaç gün içerisinde net biçimde ortaya çıkacağını belirten yetkililer, servis yolunun tamamlanması ile Çorlu istikametinden Tekirdağ yönüne giden ve Bülent Ecevit Bulvarına dönüş yapmak isteyen araçların önce servis yoluna yönlendirileceklerini daha sonra ise Bülent Ecevit Bulvarına geçeceklerini kaydettiler.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Çorlu - Tekirdağ yolunun Bülent Ecevit Bulvarı kesiminde şerit ayrımının net şekilde yapılması ve sürücülerin şerit ihlallerinin önüne geçilmesi maksadıyla dubalama yapılacağı da belirtildi.

Daha evvel Çorlu yönünden Tekirdağ yönüne seyrettiği sırada önünde giden araçlardan ötürü karşı yönden gelen aracı fark edemeyen sürücülerin Bülent Ecevit Bulvarına dönüş yapmaları neticesi kazalar meydana geliyordu. Ayrıca, asfalt olan ana yoldan Bülent Ecevit Bulvarına geçmek isteyen sürücülerin bir anda stabilize yola düşmeleri neticesinde de kazalar yaşanıyordu. Çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı kazanın meydana geldiği Tekirdağ yolu Bülent Ecevit Bulvarı girişinde kazalara daha çok Bülent Ecevit Bulvarı girişini fark etmeyerek devam eden araçların geri dönüş yapmak istemelerinin neden olduğu kaydediliyor.

(SŞ - )

18.08.2012 12: 14: 22

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bülent Ecevit Bulvarı Kavşağına Düzenleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement