Bülent Ersoy'un İlk Eşi Cem Adler Şimdi Nerede, Ne Yapıyor - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy'un İlk Eşi Cem Adler Şimdi Nerede, Ne Yapıyor

Bülent Ersoy'la olan evliliğini "Beni kız arkadaşımla bastı. Aynı gece Bülent Ersoy'la nikahlanmaya zorlandım" sözleriyle özetleyen Cem Adler'in hayatı boşandıktan sonra tamamen değişti.

18.03.2016 09:26  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazıldı, çizildi, günlerce konuşuldu... 'Telli duvaklı düğün yapacağım' diye röportaj veren Bülent Ersoy'un evliliği ihanet sebebiyle bitti.

"HER ŞEYİ AFFEDERİM AMA..."

Bülent Ersoy, 'her şeyi affederim ama beni aldatan bir erkeği affetmem' dedi, Cem Adler'i tek celsede boşadı. İkilinin evliliği 22 Haziran 1999'da resmen bitti. Ayrılığın ardından Bülent Ersoy, mesleğine tam gaz devam etti. Jürisi olduğu Popstar yarışmacılarından Armağan Uzun ile evlendi ancak yine mutluluğu bulamadı, ayrıldı. Peki Cem Adler ne yaptı?


TÜRKİYE ONU 19 YAŞINDA TANIDI

Cem Adler, 1980 doğumlu ve aslen İzmirli. Dört kişilik bir ailenin büyük oğlu olan Adler'in bir de ablası var. Türkiye onu tanıdığında henüz 19 yaşındaydı.


BOŞANDIKTAN SONRA HER ŞEYİ ANLATTI

Bülent Ersoy'a ihanet ettiği iddia edilen ve evliliği boyunca hiç konuşmayan Cem Adler, boşandıktan yıllar sonra annesi ile birlikte katıldığı 'Herkes Yanlış Biliyor' programında merak edilenleri anlattı.

"BENİ KIZ ARKADAŞIMLA BASTI"

Cem Adler 'evlilik' kararını nasıl verdiğini şu sözlerle ifade etti: "Bülent'in benim elimden tutacağını zannediyordum. Beni kız arkadaşımla bastı. Aynı gece Bülent Ersoy'la nikahlanmaya zorlandım. Çünkü bu durumdan ancak öyle kurtulabilirdim. Evlendikten sonra ise sürekli evden kaçıyordum. Bülent beni buluyordu."


"ASIL GERÇEK ANNEMİN BASKISIYDI"

Cem Adler yakın çevresine Bülent Ersoy'la evlenme nedenini farklı anlatmış...

"Ben o dönem herkese farklı sebepten dolayı evlendiğimi söylüyordum. Kimine para için, kimine şöhret için diyordum ama asıl gerçek annemin evdeki baskısıydı."

Aynı programda Adler'in annesi Fatma Adler de pişmanlığını dile getirmişti:

"Bülent Ersoy ve ben bu çocuğa yaşattıklarımızdan dolayı cehennemin en dibinde yer alacağız. Bülent ile o dönem çok yakındık. O dönem onunla iyi geçinmem gerekiyordu oğlumun yanında olmak için mutluluk pozları verdim."

Adler, ayrılığın ardından kendisine yeni bir hayat kurdu.

2002 yılında tur şirketi bölge müdürü olan Şehraman Sayılıtan ile Çeşme'de evlendi.


Cem Adler, yeni eşi ile tur şirketinden bilet alırken tanıştığını belirterek, 'Telefonda birbirimize aşık olduk ve evlenmeye karar verdik' dedi.

Nikahın ardından Berlin'de yaşamaya başlayan ikilinin bu evlilikten Tijan adında bir de oğulları oldu. Ancak mutluluk uzun sürmedi. Cem Adler, ikinci eşinden de boşandı.


Kendini işine adayan Adler, 2013 yılında Pınar Adler ile nikah masasına oturdu. Adler'in üçüncü evliliğinden de bir kızı oldu. İki çocuk babası Cem Adler, şu sıralar İzmir Göztepe'de yaşıyor ve bir pazarlama şirketinden çalışıyor.


Bir dönem gittiği her yere peşinden gelen muhabirler, onu manşetlere taşıyan gazeteler artık Cem Adler'in hayatından çok uzak...


Bülent Ersoy\'un İlk Eşi Cem Adler Şimdi Nerede, Ne Yapıyor

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy'un İlk Eşi Cem Adler Şimdi Nerede, Ne Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • 06: tesekkur ederız bu cok kıymetlı bılgıler ıcın 55 2 Yanıtla
  • Senar: Türk erkeklerinin ne mide varmış iğrenç 14 5 Yanıtla
  • AKSEKILI YORUK: BU BULENT ERSOYUMU ALDATMIS, ALLAH ALLAH, BULENT ERSOY BAYANMIYMISDA ALDATMIS, BEN BU ALDATMA ISINE ETIK OLARAK KATILMIYORUM, BENIM BILDIGIM ERKEK ERKEGI NASIL ALDATIR, VE BIRDE KOMPRESORUN SORUMLUSU HORTUMUN UCUNU CEM ADLERIN DARBUKADA UNUTMUS GALIBA HAVA BIRAZ FAZLA KACINCA CEM FAZLA SISMIS.... 14 4 Yanıtla
  • ali haydar: Lan zengin avrati elinden kacirdin . Simdi nehaldesin baksana... 4 11 Yanıtla
  • Senar: Şimdi bu asker öldürülmesi şehitmi olacaktı 7 7 Yanıtla TÜRK OĞLU TÜRK: O MERTEBE ÖYLE BİR YERKİİİ NEYSE SEN YORMA O KÜÇÜK BEYNİNİ SALAKK 10 1
  • B.Ecevit: En sonunda adam olmuş....darısı benim başıma 12 1 Yanıtla
  • Zy: Kurtulduğuna şükretmeli! 13 0 Yanıtla
  • cemal: mide bulandırıcı haberler yapmayın 11 1 Yanıtla
  • MUSTAFA: AYI GİBİ OLMUŞ BİZE NE NE YAPTIĞI ÇOKTA UMRUMUZDAYDI 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.


Advertisement