Bülent Ersoy, Yakın Dostunun Mezarı Başında Gözyaşı Döktü - Son Dakika
Güncel

Bülent Ersoy, Yakın Dostunun Mezarı Başında Gözyaşı Döktü

Bülent Ersoy, Yakın Dostunun Mezarı Başında Gözyaşı Döktü

Aort damarı yırtılması sonucu dün hayatını kaybeden Türk sinemasının usta oyuncularından Oya Aydoğan, Levent'teki Afet Yolal Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi.

16.05.2016 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aort damarı yırtılması sonucu dün hayatını kaybeden Türk sinemasının usta oyuncularından Oya Aydoğan, Levent'teki Afet Yolal Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Usta oyuncuya camide olduğu gibi mezarlıkta da ailesi, yakınları, sanatçı dostları ve sevenleri son görevlerini yerine getirdi. Mezarlığa Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Perihan Savaş, Ahu Tuğba, Nurseli İdiz, Müşerref Akay'ın da aralarında olduğu sanatçı dostları da geldi.

Yakın dostunu kaybetmenin acısını yaşayan Türk Müziği'nin usta sanatçılarından Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ın mezarı başında gözyaşlarına boğuldu. Uzun süre mezar başında dua okuyan Ersoy, ardından toprağa demet demet papatya bıraktı, toprağa da su döktü. Ayrıca Perihan Savaş ve Nurseli İdiz de su döküp dua okudular.

Öte yandan, karanfiller bırakılan mezarın başında da Oya Aydoğan'ın çok sayıda seveni gözyaşı döktü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bülent Ersoy, Yakın Dostunun Mezarı Başında Gözyaşı Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement