Bülent Korkmaz, Beşiktaş'a Karşı İlk Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Yerel

Bülent Korkmaz, Beşiktaş'a Karşı İlk Galibiyet Peşinde

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Korkmaz, teknik adamlık kariyerinde farklı takımlarla 6 kez rakip olduğu Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini elde etmenin planlarını yapıyor Korkmaz: "Yarın inşallah iyi bir mücadelenin ardından galip gelir hem bu sezonki ilk 3 puanımızı alırız hem.

26.10.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUSTAFA ÖNAL - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, teknik adamlık kariyerinde farklı takımlarla 6 kez rakip olduğu Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini elde etmenin planlarını yapıyor.

Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarlarına Beşiktaş karşısında yarın 3 puan sevinci yaşatmayı arzuladıklarını belirterek, "Ligin ilk 6 haftasında takımımın oynadığı futboldan memnunum. Takım olarak iyi mücadele ve futbol ortaya koyuyoruz ancak bunu yansıtamıyoruz. Öne geçtiğimiz maçları bile kazanamadık. Ancak iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Alacağımız bir galibiyetle takımın kendine olan güveni yerine gelecektir" diye konuştu.

Beşiktaş'ın ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Lig lideri Beşiktaş'ı yarın konuk edeceğiz. Beşiktaş iyi bir takım, tempolu futbol oynuyor. Biz de hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Bu karşılaşmaya iyi hazırlandık. Hedefimiz, Beşiktaş'ı mağlup ederek, ligdeki ilk 3 puanımıza ulaşmak" dedi.

Farklı takımlarla Beşiktaş'a karşı daha önce teknik direktör olarak 6 kez sahaya çıktığını hatırlatan Korkmaz, yarınki maçtan galip ayrılarak, siyah-beyazlı takıma karşı teknik adam olarak ilk galibiyetini almak istediğini belirterek, "Yarın inşallah iyi bir mücadelenin ardından galip gelir hem bu seneki ilk 3 puanımızı alırız hem de teknik direktör olarak Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetimi elde etmiş olurum" ifadelerini kullandı.

Bülent Korkmaz, Beşiktaş maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olacağını vurgulayarak, taraftarlardan destek istedi.

Teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş'a karşı galibiyeti yok

Galatasaray'da 1989-2005 yılları arasında forma giydikten sonra 2004-2005 sezonu sonunda futbolu bırakan Bülent Korkmaz, 2006-2007 sezonunda Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlüğe başladı.

Bursaspor, Gençlerbirliği, Galatasaray, FK Bakü, Kardemir Karabükspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u çalıştırdıktan sonra Kayseri Erciyesspor'da tekrar teknik adamlık koltuğuna oturan Korkmaz, yarın Beşiktaş'a karşı önemli bir sınav verecek.

Çalıştırdığı takımlarla Beşiktaş'a karşı 6 maçta galibiyet sevinci yaşayamayan Korkmaz, siyah-beyazlı takıma karşı sahadan 2 defa beraberlikle, 4 kez mağlubiyetle ayrıldı.

Korkmaz, en son, adı İstanbul Başakşehir olarak değişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başındayken, 2012-2013 sezonunda Beşiktaş'a karşı sahaya çıkmıştı.

Bülent Korkmaz'ın çalıştırdığı takımların Beşiktaş ile yaptığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:

Sezon                          Maç

------------------------------------------------------------------------------------

2012-2013     Beşiktaş: 2 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2

2011-2012     Kardemir Karabükspor: 1 - Beşiktaş:  1

2011-2012     Beşiktaş: 1 - Kardemir Karabükspor: 0

2008-2009     Beşiktaş: 2 - Galatasaray: 1

2006-2007     Kayseri Erciyesspor: 0 - Beşiktaş: 1 (Türkiye Kupası)

2006-2007     Beşiktaş: 1 - Kayseri Erciyesspor: 0 - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bülent Korkmaz, Beşiktaş'a Karşı İlk Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement