Bülent Korkmaz: Uılenberg'in Açıklamaları Talihsiz - Son Dakika
Güncel

Bülent Korkmaz: Uılenberg'in Açıklamaları Talihsiz

Bülent Korkmaz: Uılenberg\'in Açıklamaları Talihsiz

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, UEFA Hakem Kurulu üyesi Jaap Uilenberg'in kendisinin hakemlerini etkilediği görüşüne tepki gösterdi.

13.11.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, UEFA Hakem Kurulu üyesi Jaap Uilenberg'in kendisinin hakemlerini etkilediği görüşüne tepki gösterdi. Korkmaz, "Bu talihsiz açıklamadır. Ullenberg, bu tür bir polemiğe girmemelidir. Kötü söze ve küfüre elbette tepki gösteririz" dedi.

Hacı Boydak Hürriyet Yeniköy tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Bülent Korkmaz, son 3 haftada son dakikalarda kazandıklarını belirterek, "Bu bir tesadüf değildir. Bizim kazanma azmimizi gösterir" dedi. UEFA Hakem Kurulu üyesi Jaap Uilenberg'in kendisi hakkındaki sözlerini de yanıtlayan Korkmaz, şunları söyledi:

"Vallahi UEFA Hakem Kurulu üyesi Jaap Uilenberg'inki talihsiz bir açıklama. Çünkü bizim hakemlerin baş danışmanı. Bu tür polemiğe girmemesi lazımdı. Öncelikle küfür veya kötü söz fair playa uygun değil. Fair playa aykırı diye yorumladım, ben onun yorumlarını. Yani, kötü söz veya küfür olduğu zaman reaksiyon göstermek, gayet normal. Dolayısıyla fair play kavramını da değiştirdiler gibi geldi bana. Onun için talihsiz bir açıklama. Bizim o anki reaksiyonumuz gayet normal."

Korkmaz, mavi siyahlı ekibin ilk yarıda zor bir fikstürle karşılaşmalar yaptığını, ancak oynadıkları iyi ve mücadeleci futbolu puana yantısamladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Dış sahada ve iç sahada iyi oynuyoruz ama, ilk yarıda toplamayı düşündüğümüz puanın altında kaldık. Ben bunu hep vurguluyorum, bir defa daha vurgulayayım, ilk yarı fikstürü gereği 8 maçımızı iç sahada ve liderliğe oynayan 5 takıma karşı oynadık. Dolayısıyla ligin ilk yarısı, ikinci yarısına göre bizim için daha zor. Ligin ikinci yarısında ise 9 rakibimizle oynayacağız. Dolayısıyla oyun olarak iyi gidiyoruz ama puan olarak daha yukarıda olabilirdik. Biz şampiyonluğa oynayan bir takım değiliz ki, kim 9 haftada 27 puan topladı ki? Kayseri Erciyesspor olarak hedefimizi ilk 6 demem yeterli herhalde. Oyun olarak herkesin takdirini topladık. Özellikle ulusal kanallar ya da basın, bizim oyunumuzu övüyor. Oynadığımız oyunun, futbolun bütün güzelliklerini sergilediğini söylüyorlar. Oyuncular da bunun bilincinde. İyi oynuyoruz, bunun karşılığı da gelecek. Biliyorsunuz ligin ilk 6 haftasında 7 gol yedik ve bunun 6'sı duran toptan geldi. Futbolda bunlar oluyor. Futbol şansı bazen sizden yana da olacak. Bu bizim yanımızda değildi. Son 3 haftada son dakikalarda hem galip geldik hem de beraberliği yakaladık. Bunlar tesadüf değil. Oyuncularımın kazanma azmi ve hırsı. Çünkü maçın golleri birinci dakikada da oluyor, 30'uncu dakikada da 90'ıncı dakikada da oluyor. Dolayısıyla gol son dakikada geldi diye tesadüf diye bir şey yok." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bülent Korkmaz: Uılenberg'in Açıklamaları Talihsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement