Bülent Serttaş'ın Tehlikeli Sahne Şovu - Son Dakika
Güncel

Bülent Serttaş'ın Tehlikeli Sahne Şovu

Büyükçekmece'de düzenlenen bir programda sahne alan ünlü sanatçı Bülent Serttaş çılgın sahne şovuyla yürekleri ağızlara getirdi.

16.01.2015 14:58  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Renkli kişiliğiyle magazin dünyasının gündeminden inmeyen ünlü sanatçı Bülent Serttaş, Büyükçekmece Belediyesi tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kaldı.

Serttaş, söylediği birbirinden güzel şarkılar ve sahne şovu ile davetlileri coşturdu. Gecenin coşkusuna kapılarak hızını alamayan Bülent Serttaş, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e seslenerek "Bakın sayın başkanım, sizin için şimdi ne yapacağım’’ diyerek salonu dolduran binlerce kişinin şaşkın bakışları arasında 15 metre yükseklikteki sahne ışıklarını taşıyan direğe tırmandı.

Sanatçı, salondakilerin alkışları arasında çıktığı direğin tepesinden şarkısını seslendirdi. Cesareti ve heyecan dolu performansından dolayı Bülent Serttaş'ı kutlayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sanatçıya çiçek ve Büyükçekmece'nin sembolü olan tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü'nün bir maketini takdim etti. 

Bülent Serttaş\'ın Tehlikeli Sahne Şovu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bülent Serttaş'ın Tehlikeli Sahne Şovu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement