Bülent Tüfenkci, Akçadağlılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bülent Tüfenkci, Akçadağlılarla Bir Araya Geldi

Bülent Tüfenkci, Akçadağlılarla Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci “Ankara’da meydana gelen terör saldırısında 97 canımızı kaybettik. Patlamanın hemen ardından devleti suçlayan, birilerini katil ilan edenlerin ben eminim ki, zaman geçtikçe vicdanlarındaki rahatsızlıkta ortaya çıkacaktır” dedi.

15.10.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci "Ankara'da meydana gelen terör saldırısında 97 canımızı kaybettik. Patlamanın hemen ardından devleti suçlayan, birilerini katil ilan edenlerin ben eminim ki, zaman geçtikçe vicdanlarındaki rahatsızlıkta ortaya çıkacaktır" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe ilçe, mahalle mahalle her yeri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Tüfenkci, destek çağrısında da bulunuyor. Seçim çalışmaları kapsamında Akçadağlılarla bir araya gelen Bülent Tüfenkci ülkenin sıkıntı bir süreçten geçtiğini belirterek, Türkiye'nin huzuruna kast etmeye çalışan dahili ve harici şer odaklarının bulunduğuna dikkat çekti.

"ACILARI, TÜRKİYE'NİN ACISIDIR"

Akçadağ İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Tüfenkci, şer odaklarının birtakım provokasyonlar ile devlet ile milleti karşı karşıya getirmenin hesabı içinde olduğunu vurguladı. Tüfenkci burada yaptığı konuşmada, "Ankara'da meydana gelen terör saldırısında 97 canımızı kaybettik. Hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Acıları hepimizin, Türkiye'nin acısıdır. Orada yapılan saldırı bütün Türkiye'ye, milletimize yapılmış bir saldırıdır. Hiç günahı olmayan gencecik insanların orada hayatlarını kaybetmeleri çok üzücü. Bizlerin oradaki terör saldırısı karşısında terörün amacına hizmet etmeyecek bir duruş sergilememiz lazım. Daha ilk günden devleti suçlayan, birilerini katil ilan edenlerin ben eminim ki, zaman geçtikçe vicdanlarındaki rahatsızlıkta ortaya çıkacaktır. Faillerin mutlaka ortaya çıkartılması gerekiyor. Bu da yetmez, arkasındaki güç ilişkilerinin de ortaya çıkartılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"HAYAL TACİRLİĞİ YOK!"

Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden ve vatandaşların taleplerini dinleyen Tüfenkci, partisinin seçim vaatleri hakkında bilgiler verdi. Tüfenkci, "Taşeronluk çerçevesinde kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronlar kamuda istihdam edilecek. Polislerin 2 bin 200 olan ek göstergeleri 3 bine çıkarılacak. İstihdam edilmeleri halinde sosyal destek alan vatandaşların sigorta primi işveren desteği karşılanacak. Emeklilerimize 100 lira zam yapılacak, maaştan kesinti bitecek, yine emeklilerimiz 250 lira taksitle ev sahibi olacaklar. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Arazileri birleştirerek büyük ölçekli tarım işletmeleri oluşturanlara özel destekler verilecek. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. Gelin bu projeleri hep birlikte hayata geçirelim. Bizim beyannamemizde hayal tacirliği yok. 13 yıl boyunca milletimize verdiğimiz her sözü tuttuk. Yine sadece yapabileceklerimizin sözünü veriyoruz" şeklinde konuştu.

"1 KASIM MEMLEKET MESELESİ"

1 Kasım seçimlerinin parti meselesi değil memleket meselesi olduğunu da sözlerine ekleyen Milletvekili Tüfenkci, "7 Haziran'da ortaya çıkan tablo, Türkiye'de hiçbir partiyi tek başına iktidara getiremedi. Maalesef koalisyon da birilerinin istememezliği yüzünden oluşmadı. Gönül istiyordu ki, 2 yıllık süreyle bir koalisyon olsun. Kim ne derse desin bunun için AK Parti çok ciddi çalıştı. Ama ilk geceden 'hayır' diyenler, son günde yine 'hayır' dediler. Ülkenin belki de en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu günde dahi terörü konuşmak için davet edilenlerin 'hayır' dediğini gördüğümüz bir Türkiye'de yaşıyoruz. Endişemiz o ki, 1 Kasım'da da böyle bir tablo ortaya çıkarsa, bu insanlar nasıl bir araya gelecek? Türkiye'nin geleceğiyle ilgili belirsizliğin ortadan kalkması da, yine görünen o ki millete düşüyor. Millet, 1 Kasım'da tercihini istikrardan yana yaparsa, tercihini birlik ve beraberlikten yana yaparsa, tercihini huzur ve kardeşlikten yana yaparsa, inşallah umut ediyoruz ki, toplumsal barışının sağlanması noktasında çok daha iyi yerlere gelmiş oluruz. 1 Kasım, şu veya bu partinin meselesi değil, 1 Kasım esasında memleketin meselesidir. 1 Kasım, memleketin bekasıyla ilgili bir mesele. Memleketin geleceği açısından bu seçim büyük önem taşıyor" sözlerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bülent Tüfenkci, Akçadağlılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement