Bülent Turan'dan 3 İlçeye Müjde - Son Dakika
Yerel

Bülent Turan'dan 3 İlçeye Müjde

Bülent Turan\'dan 3 İlçeye Müjde

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Av. Bülent Turan, Ezine ilçesinde kadınlarla 5 çayında buluştu.

04.05.2015 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Av. Bülent Turan, Ezine ilçesinde kadınlarla 5 çayında buluştu. Burada kadınlara hitap eden Turan, Ezine'de, 3 ilçeye hitap edecek Gıda OSB'si kurulacağını söyledi. Ezine peynirinin, tüm dünyaya bu alandan gönderilebileceğini söyleyen Turan, bu sayede Ezine'nin kaderinin değişeceğini kaydetti.

Ezine ilçesinde temaslarını sürdüren Bülent Turan, ilçedeki bir çay bahçesinde, Ezineli kadınlarla 5 çayında buluştu. Kadın Kollarının ikramları eşliğinde kadınların sorunlarını dinleyen Turan, çocuklarla da bol bol fotoğraf çektirdi. Ardından kadınlara hitap eden Av. Bülent Turan, "Bugün sabah Ezine'ye geldik. Muhtarlarımızla buluştuk, Pazar ziyareti yaptık, hastaneyi ziyaret ettik. Bir dernekte, bir harekette kadınlar biz buradayız derse o hareketin sırtı yere gelmez. Esnaf ziyaretimizden sonra, her gittiğimiz yerin en yaşlısını buluyoruz, elini öpüyoruz. Ezine'nin en yaşlısı 96 yaşında. Seniye teyzemiz. Ziyaret ettik, duasını aldık. Çok mutlu olduk. Siz de mahallenizde yaşlıları, engelliyi, ihtiyaç sahiplerini muhakkak bulun. Biz gittiğimiz her yerde bulduk. Gittiğimiz her yerde en yaşlılar kadınlar. Hiç en yaşlı erkek bulmadık. Kadınlar daha uzun yaşıyor. Allah uzun ömürler versin" dedi.

AK Partinin 13 yıldır ülke için önemli hizmetler yaptığını da hatırlatan Turan, "Bu makamlar mevkiler, vekillikmiş, bakanlıkmış, başkanlıkmış bugün var yarın yok. Gelir geçer. Mesele hakkını vermek. Güzel işlere vesile olmak. Allah bizlere aldığımız işlerin hakkını vermeyi nasip etsin. 4 sene sonra geldiğimizde yine kıymet görüyorsak, muhabbet budur. AK Parti 13 yıldır ciddi işler yaptı. Kadınlarımız bunu daha çok hissediyorlar. Kadınların desteği bize erkeklerden daha fazla. Neden? Çünkü kadınlar evdeki derdi, doktordaki, eğitimdeki gelişmeyi biliyor. Kadınlarımız izan irfan iyi niyet sahibi. Hakkını teslim edelim. Hastanelerimiz daha iyi değilse, onu söyler, okula kayıt yaptıramıyorsa onu söyler. Şimdi soruyorlar; 'Okul, hastane olacak mı?' Hepsi olur. Ak partinin hizmetle test edilme dönemi bitti. Bu güne kadar 'Şunu yapacağız' deyip de yapmadığımız olmadı Allaha şükür. Diğer partiler iktidar olamadıkları için, hizmetle ilgili vaatleri yok. 3. Hava limanı, Marmaray artık bizim için sıradan işler. Dün Çanakkale de 400 yataklı hastaneyi ziyaret ettik. Biga'da inşaat devam ediyor. Lapseki'de ihaleye çıkıyor. Ankara'daydık, 80 liraya, 45 dakikada Ankara'dan buraya geldik. 2002 yılında Türkiye'de 26 havalimanı vardı. Şu an 55'e geldik. Daha iyisi olacak. Bu millet öğretilmiş çaresizlikten kurtuldu. Biz çaresiz değiliz. Bizim talebimiz var, 7 Haziran'dan sonra 'devam et' derse, işimiz çok devam ederiz. Ama 'biz sıkıldık CHP-MHP koalisyonunu görelim derse baş tacı. AK parti iktidar olmazsa, başka ihtimal yok. CHP - MHP koalisyon yapacak. Ben soruyorum; tek başına iktidar mı daha iyi, koalisyon mu? Tabi ki güçlü iktidar daha iyi" dedi.

Çanakkale'de oy oranını artırmak için çalışacaklarını söyleyen Turan, "Çanakkale'ye köprü olur mu? Olur tabi. Biz Çanakkale'ye en iyi köprüyü yapacağız. Ona şüphe yok. Derdimiz, kadınlarımızla halkımızla, gençlerimizle kalpten kalbe köprü yapmak. Biz Tayyip Erdoğan'la ilk yarıyı bitirdik. Şimdi Davutoğlu hocamızla ikinci yarıya başlıyoruz. Yorulmadık. Daha yolun başındayız. Çok iş yapacağız. Gelir gelmez CHP'li Belediyeyi, MHP il başkanını, CHP il başkanını ziyaret ettik. Çanakkale ortak paydamız. Çanakkale'nin toplamdaki oyu yüzde 41,5. Biz birinci partiyiz. Ama bu bize yetmez. Bizim İstanbul'daki oy oranımız yüzde 55 e yaklaştı. Bursa, Balıkesir 50'yi geçti de neden Çanakkale 40'larda kalsın? Ne eksiği var? Hiçbir eksiği yok. Biz eksik kalmışızdır. Az gelmişizdir. Kusur bizimdir. Biz küçük farklar istemiyoruz. Eze eze almak istiyoruz. Fark istiyoruz. Türkiye'nin altında olmaz. Olmamalı. Bakıyoruz, partilerin bir tanesi doğuda büyük. Bir tanesi sadece sahilde var. Diğerine bakıyorsun sadece ortada biraz var. Ak parti, ay-yıldızlı bayrağın dalgalandığı her yerde var. AK Parti her ilde ya birinci ya ikinci. 3 yoktur. Ak Partinin kaderi, Türkiye'nin kaderi oldu" diye konuştu.

Ezine'ye Gıda OSB'si kurulmasının takipçisi olacaklarını da söyleyen Milletvekili adayı Bülent Turan, "Üniversite 50- 60 bin olacak. Gerekirse 2'nci üniversiteyi de konuşuruz. Ezine'mizin peyniri çok güzel, markası var, ama tanıtamıyoruz. Başka illerdeki peynirler, 'Ezine' diye satılabiliyor. İşte hemen burada, 1500 dönüm alan. Tüm Çanakkale'nin kalbi olacak. Ezine merkez olacak şekilde Bayramiç ve Ayvacık'ı da kapsayan Gıda Tarım Organize Sanayi Bölgesi olacak. OSB şu demek; sen peyniri, ıhlamuru orada satacaksın. Ezine peyniri, Türkiye'ye, Dünyaya buradan gidecek. O zaman daha kıymetli olacak. Ezine'nin kaderi değişecek, bölgenin kaderi değişecek. Bu konunun takipçisiyiz. Bunu en kısa zamanda hayata geçireceğiz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bülent Turan'dan 3 İlçeye Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement