Bülent Turan'dan Fen Lisesi Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Bülent Turan'dan Fen Lisesi Müjdesi

Bülent Turan\'dan Fen Lisesi Müjdesi

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan, Biga ve Ayvacık ilçelerine Fen Lisesi açılacağı müjdesini verdi.

22.05.2015 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan, Biga ve Ayvacık ilçelerine Fen Lisesi açılacağı müjdesini verdi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale'ye hediye edilen oyun gruplarının teslim töreninde konuşan Turan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yla görüştüklerini söyleyerek, "İki ilçemize fen lisesi hayırlı olsun" dedi.

Daha önce her ilçeye Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otobüs, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan futbol ve voleybol-basketbol sahası yapımı sözü alan AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Av. Bülent Turan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 32 adet oyun grubunun teslim törenine katıldı. Törende konuşan AK Parti Çanakkale 3. Sıra Milletvekili adayı Julide İskenderoğlu, "Öncelikle bu gece çok mutluyuz. Bülent Beyin gelmesiyle biz daha çok çalışacağımızı, Çanakkale halkına daha güzel hizmetler getireceğimizi söylemiştik. Bunun ilk adımını daha önce attık. Bu ikinci adımımızdı" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Çanakkale 1. Sıra Milletvekili adayı Bülent Turan, "Biliyorsunuz Çanakkale adaylığımız başladığında, il başkanımızla beraber muhtarlarımızla toplantılarımıza başladık. Her ilçemizin muhtarlarını bir araya getirerek toplantılar yaptık. O toplantılardaki talepleri sorunları not ettik ve dersimize çalıştık. Bu notlarımızı inşallah İstikrarın devamı, yatırımın devamı tarafında uygularsa milletimiz, göreceksiniz, seçimden sonra tek tek masaya yatıracağız. Ancak toplantılarda dile getirilen çok küçük bir talep vardı. Dediler ki 'büyük olan köylerde, çocuk olan köylerde bir küçük hatıramız olsun' Bizde bununla ilgili adımızı atmıştık. Erzurum belediyemizden 32 tane oyun grubu aldık. Bu 32 oyun grubunun ilk parçası olan 10 adetini bu akşam teslim alıyoruz. Lapseki belediyemizin koordinesinde, Çanakkale'nin tüm köylerinde, büyük köylerinde, okul olan köylerinde inşallah bu hafta kurulmaya başlanacak. Bunlar küçük işler, ama hatırası olan işler. Sizin gözünüzde küçük olan bir iş, salıncakta sallanan Çocuk için devasa bir iştir. Sizin için küçük bir iş olan tahterevalli, onu kullanan çocuk için, bebek için, hatırası olan bir iştir. Hepimizin doğduğu yerlerin büyüdüğü yerlerin hatırası bambaşkadır. Biz çocuklarımızın köylerdeki hatıralarını ekstra bir anlam katmak için, ekstra bir imkan sağlamak için bu adımı atıyoruz. Ama söyleyeyim onlar konuşuyor AK Parti iş yapıyor. Üç gün önce Kadir Topbaş bey misafirimizdi. Dedi ki 'İstanbul olarak biz, Çanakkale'nin arkasındayız.' Dün Taner Yıldız bakanımız Biga'daydı, aynı şeyi söyledi. Bugün Bülent Arınç bey yine aynı şeyi söyledi. Cumhurbaşkanımızın oğlu Bilal Erdoğan burada olacak. Öbür gün, Çevre bakanımız Çanakkale'de olacak. Çanakkale siyaseti ayağa kalkacak. Güzel işler yapacağız, iddialı işler yapacağız, bize koşmak kalacak, çalışmak kalacak. Önümüzdeki 4 yıl seçim yok. Tertemiz bir hizmet dönemi. Eğer istikrarın devamını sağlarsak, istikrarla ilgili sorunumuz olmazsa,eğer insanımız hizmetten, yatırımdan yana takdirini kullanırsa, göreceksiniz, 4 yıl boyunca hizmetlerin en iyisini Çanakkale'ye sunmak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Konuşmasında Biga ve Ayvacık'a da yeni okul müjdesi veren Turan, "Buraya gelirken, sayın Milli Eğitim Bakanımızla görüştük. Bir imza atıldı. İlk defa şimdi açıklıyorum. Biga'mıza ve Ayvacık'ımıza Fen lisesi hayırlı olsun. Bizim 13 yıldır yaptıklarımız ortada. Bunların devamı için, istikrarın, büyümenin devamı için, güçlü bir şekilde Ankara'ya gitmek istiyoruz. İyi bir oy oranıyla gitmek istiyoruz. Biz İstanbul'un, Bursa'nın, Balıkesir'in AK Parti oyunun altında olamayız, olmamalıyız. Biz farkla birinci olmalıyız. Milletimiz 'Hizmet' diyorsa, şimdi o fotoğrafı veriyoruz. Çocuklarımızla başladık, ardından fen lisesiyle devam edeceğiz. Bir sürü daha notumuz var. Bunları parça parça söyleyeceğiz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bülent Turan'dan Fen Lisesi Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement