Bülent Uygun: Tarihteki En Büyük Darbeyi Cumhurbaşkanımız Önledi - Son Dakika
Spor

Bülent Uygun: Tarihteki En Büyük Darbeyi Cumhurbaşkanımız Önledi

Bülent Uygun: Tarihteki En Büyük Darbeyi Cumhurbaşkanımız Önledi

Teknik direktör Uygun, 3 Temmuz sürecine ilişkin yaptığı açıklamada "Tarihteki en tehlikeli darbeyi Türk milleti, Fenerbahçe taraftarı ve Cumhurbaşkanımız önledi." dedi.

10.09.2015 09:12  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katar'da Umm Salal SC takımını çalıştıran Bülent Uygun, 3 Temmuz'da yaşanan şike sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fanatik gazetesine konuşan Uygun, "Tarihteki en tehlikeli darbeyi Türk milleti, Fenerbahçe taraftarı ve Cumhurbaşkanımız önledi." ifadesini kullandı.

"AZİZ YILDIRIM'I NEDEN SEVEYİM"

Şike süreciyle alakalı konuşan Bülent Uygun, " Aziz Yıldırım'a yapılan kumpas yüzünden biz de hapis yattık ve 8 ay cezaevinde kaldım onun yüzünden. Ama o benim en mutlu günüme gelmedi. Böyle bir insanı niye seveyim. İnsan en azından bir yöneticisini yollardı ama ne dost ne arkadaşlık onun için önemli bir şey değil. Sivas spor'u çalıştırırken faul sonrası yedek kulübesinin camlarını sinirden kırınca, 'Ben varken Fenerbahçe'ye asla gelemez' diyen bir adamı niye seveyim ki. Bir gerçek var tesis ve transferde çok başarılı Yıldırım. Fenerbahçe başkanları egoları için oraya gelirler. Vefa onlar için bir semt, Fenerbahçe taraftarı da onların neferidir." dedi.

"TARİHTEKİ EN BÜYÜK DARBEYİ CUMHURBAŞKANI ÖNLEDİ"

"Aziz Yıldırım'a kumpas kurdular" diyen Uygun, "Karargah örgütüne bile soktular, askeri, medyayı, din alimlerini ve spor kulüplerini birbirine düşürüp ülkeyi kaosa sürükleyip darbe yapacaklardı. Tarihteki en tehlikeli darbeyi Türk milleti, Fenerbahçe taraftarı ve Cumhurbaşkanımız önledi." ifadelerini kullandı.

"BİZİ İÇERİYE TIKANLAR YURT DIŞINA KAÇTI"

Haksız yere hapis yattığını savunan ünlü teknik direktör, "Bize bu operasyonu yapan emniyettekiler bir inşaat şirketinden 800 milyarlık evi, 3 milyarlık maaşla nasıl almışlar bir açıklasınlar. Nurculuk başka birşey bunlar başka bir yapı birbiriyle karıştırılmasın. Bir tarafta vatanı sevenler diğer tarafta vatanını satanlar var. Bizi içeriye tıkanlar ya içeride ya da yurt dışına kaçtılar. 17 Aralık 2013'ten bir ay önce Amerika'da kimler bir araya gelmiş ne kararlar alınmış, neler görüşülmüş bunun cevabını versinler." dedi.

"ASKER SELAMI BENDEN ÇIKTI"

"Koskoca Genelkurmay Başkanı'nı terörist yaptılar daha ne söyleyeyim." diyen Uygun şu ifadeleri kullandı; "Ben 1994'te asker selamı veriyordum şehitlerimiz için. Şimdiki dönemi görünce 20 yıl evvel böyle bir şey yaptığım için gurur duyuyorum, iyi ki vermişim. Biliyorsunuz o yıl gol krallığıyla perçinledim sezonu."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bülent Uygun: Tarihteki En Büyük Darbeyi Cumhurbaşkanımız Önledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • FATİH: YALAKA BÜLENT.......... 23 25 Yanıtla bülent: hadi söylede bizde bilelim senmi gönderdin yoksa herkes de herşeye şahit. 0 0
  • Yorumcu: İşsiz mi kalmış. Spor bakanı mı olmak istiyor? 23 16 Yanıtla
  • mert: al bi yalaka daha 28 9 Yanıtla
  • H&G: yalaka kesın seneye akp den mılletvekılı olur... 14 15 Yanıtla
  • Ayhan Denizhan: DEMEKKİ RTE SAVUNACAK KİMSE KALMAMIŞ,BU ADAMA KALMIŞ.NE KARŞILIĞINDA. 18 9 Yanıtla
  • DORTMUNTLU: Bu yalaka diyenler siz kimin yalakasısınız 12 11 Yanıtla
  • sevdan1ates: fenerbahce şike yaptı yapmadı bilmeme gunahı boynuna ama sen fenerbahce ve trabzon maclarında yaptın adım gibi eminim trabzonspora 11 kişi defans oynadın gol yememek için fenerbahceye en iyi 3 oyuncunu yedek bırakıp 3 forvetle cıktın karektersizsin bulent uygun gercekten karektersizsin bu söledigime inanmayanlar acsın 2011 sezonuna baksın fenerbahceye karsı en iyi 3 adamını yedek bırakıp 3 forvetle sahaya cıkmısmı cıkmamısmı 17 6 Yanıtla Osmanli: Nerden biliyordun kesin sen ya gs ya tssin duzanbazlarsizi 2 7 sevdan1ates: osmanlı sen gerizekalımısın bakınca anlamıyomusun acta bak diyorum sivassporun bi ts macını izle bide fener macını izle 2011deki bn beşiktaslıyım tarfsızım diger maclarda şike yaptı yapmadı bilmem ama sivas macında bulent uygun şike yapmıstır akisini iddaa eden ya fenerlidir ya futboldan anlamıyodur sivassporun fener macından 1 hafta önce oynadıgı macta haftanın 11inde olan 3 oyuncusunu fener macında ilk 11e almamasını baska hiçbirsekilde izah edemessin 2 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement