Bulgar Folklorcular Kültürlerini Bodrum'da Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Bulgar Folklorcular Kültürlerini Bodrum'da Tanıttı

Bulgar Folklorcular Kültürlerini Bodrum\'da Tanıttı

Bulgaristan'ın en büyük şehirlerinden biri olan Stara Zagora'dan Bodrum'a gelen folklor ekibi, yaptığı gösteri ile izleyenleri büyüledi.

23.09.2014 14:37  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulgaristan'ın en büyük şehirlerinden biri olan Stara Zagora'dan Bodrum'a gelen folklor ekibi, yaptığı gösteri ile izleyenleri büyüledi.

Stara Zagora Belediyesi Folklor ekibi, 21-22 Eylül tarihleri arasında Bodrum İskele Meydanı'nda dans gösterileri sundu. Altmış kişiden oluşan ekibin gösterilerini vatandaşların yanı sıra, yerli ve yabancı turistlerde izledi. Bulgaristan'ın yöresel özelliklerini taşıyan rengarenk kıyafetleri ve koreografileriyle izleyenlere keyifli bir akşam yaşatan dansçılar, meydanı dolduran seyircilerden bol bol alkış aldı. Gösteri sonunda Bodrum Belediyesi adına meclis üyeleri, folklor ekibine teşekkür plaketi sundu. Bulgar folklor ekibinin temsilcileri de desteklerinden dolayı Bodrum Belediyesine teşekkür ederek ülkelerinden getirdikleri çeşitli hediyeleri belediye yetkililerine takdim etti.

Gecenin sonunda Stara Zagora Belediyesi Folklor Ekibi sahneden inerek seyircilerin de katılımıyla gösterilerini sürdürdü. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulgar Folklorcular Kültürlerini Bodrum'da Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement