Bulut Duman Her Cumartesi Gecesi 1an Tv'de! Bulut'un Evi - Son Dakika
Güncel

Bulut Duman Her Cumartesi Gecesi 1an Tv'de! Bulut'un Evi

Bulut Duman Her Cumartesi Gecesi 1an Tv\'de! Bulut\'un Evi

Pop Müziğin genç ve yetenekli sanatçısı Bulut Duman, müzisyen ve yönetmen kimliğine televizyon programcılığını da kattı.

19.07.2016 08:20  Güncelleme: 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Ali Ilıcak yönetiminde Mart ayında yayın hayatına başlayan 1An TV de Meyra'nın sunuculuğunu yaptığı ''Meyra ile 1An'' programına konuk olan genç sanatçının akıcı konuşması, pozitif enerjisi ve renkli kişiliğiyle dikkati çekmesi kısa süre içinde 1AnTV ile el sıkışmasını sağladı.

Her Cumartesi gecesi 22:30- 00;30 saatleri arasında canlı olarak DSmart 90. Kanal'da yayınlanan Bulut'un Evi; Müzik eğlence, sosyal medya gündemi, sanat camiasındaki gelişmeler, alanlarında uzman kişilerle sohbetleri içeriyor.
Bulut Duman'ın genç bir adamın yaşadığı ev dekorunda düzenlenen stüdyoda evine gelen konukları samimiyetle ağırladığı program, her hafta sosyal medyada birinci sırada yerini alıyor. Alanında uzman kişiler, müzisyenler, yönetmen ve oyuncuların konuk olduğu '' Bulut'un Evi'' diğer show programlarından çok faklı. Türkiye'de ilk kez ekranlara taşınan program formatı Bulut Duman'a ait.

Sanatçının geçen yıl müzikseverler ile buluşturduğu '' İki Aşık İki Düşman'' adlı albümün ardından geçtiğimiz günlerde müzikseverler ile buluşturduğu üç şarkılık '' BULUTİSTAN'' adlı maxi single ile diğital dünya'da en çok dinlenen ve takip edilen sanatçılar arasında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bulut Duman Her Cumartesi Gecesi 1an Tv'de! Bulut'un Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement