Bulut Kardeşler Gelecek Yıl Sökespor'da Forma Giyecek - Son Dakika
Yerel

Bulut Kardeşler Gelecek Yıl Sökespor'da Forma Giyecek

Bulut Kardeşler Gelecek Yıl Sökespor\'da Forma Giyecek

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grup’ta mücadele eden Sökespor, Didim Belediyespor’dan bu yıl 3. Futbolcuyu kadrosuna kattı.

18.08.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden Sökespor, Didim Belediyespor'dan bu yıl 3. Futbolcuyu kadrosuna kattı.

Sezon başında Tokat Erbaaspor ile olan profesyonel sözleşme imzalayan fakat sözleşmesini iptal eden Gökhan Bulut, ağabeyi Rıza Bulut'un sezon sonunda transfer olduğu Söke'de birlikte top koşturacak.

8 yıldır Didim Belediyespor'da forma giyen Rıza ve Gökhan Bulut kardeşler bu yıl terlerini Sökespor için akıtacak. Sezon başında Didim Belediyespor'dan 3. Lig ekiplerinde Tokat Erbaaspor'a transfer olan ve profesyonel olan Gökhan Bulut, kısa bir ayrılığın ardından yeniden Aydın'a dönerek Sökespor ile anlaştı.

Ağabeyi Rıza Bulut'ta sezon sonunda Sökespor ile anlaşırken abi kardeş bu yıl Didim yerine Söke'de forma terletecek. Sökespor Rıza ve Gökhan Bulut kardeşlerinin yanı sıra yine geçen sezon Didim'de top koşturan defans oyuncusu Yalçın Filiz'i de kadrosuna katmıştı. Didim Belediyespor'da geçen yıl takımın en önemli 3 ismini kadrosuna katan Sökespor ile kadrosunu güçlendirmiş oldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulut Kardeşler Gelecek Yıl Sökespor'da Forma Giyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement