Bunalıma Giren 2 Çocuk Annesi İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Bunalıma Giren 2 Çocuk Annesi İntihar Girişiminde Bulundu

İzmir'in Bornova İlçesi'nde oturan evli ve 2 çocuk annesi 48 yaşındaki B.B., girdiği bunalım sonucu, emekli astsubay eşine ait tabancayla başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi.

16.02.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova İlçesi'nde oturan evli ve 2 çocuk annesi 48 yaşındaki B.B., girdiği bunalım sonucu, emekli astsubay eşine ait tabancayla başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi. Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan B.B.'nin cilt kanseri olduğu, bir süredir de psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

Olay, Evka-3 Mahallesi 126/4 sokaktaki evde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk annesi B.B., bunalıma girip, emekli astsubay eşine ait tabancayı başına dayayarak tetiğe bastı. Yakınları silah sesi üzerine odaya girdiklerinde B.B.'yi kanlar içinde gördü, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü, ayrıca cilt kanseri olduğu bildirilen B.B., olay yerindeki ilk müdahale ardından ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan B.B.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bunalıma Giren 2 Çocuk Annesi İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement