Bünyamin Uçar, CHP Silifke İlçe Başkanı Oldu - Son Dakika
Yerel

Bünyamin Uçar, CHP Silifke İlçe Başkanı Oldu

Bünyamin Uçar, CHP Silifke İlçe Başkanı Oldu

CHP Silifke İlçe Başkanı Mustafa Tahsin Şimşekli’nin, ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, Mersin Milletvekilliğine aday adaylığını açıklamasının ardından, boşalan İlçe Başkanlığı koltuğuna, partide yıllardır çeşitli kademelerde görev yapan Bünyamin Uçar oturdu.

15.01.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Silifke İlçe Başkanı Mustafa Tahsin Şimşekli'nin, ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, Mersin Milletvekilliğine aday adaylığını açıklamasının ardından, boşalan İlçe Başkanlığı koltuğuna, partide yıllardır çeşitli kademelerde görev yapan Bünyamin Uçar oturdu.

Resmi olarak dün ataması yapılan CHP'nin yeni Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, parti ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Başkan Yardımcıları Ömer Savar, CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Mustafa Tahsin Şimşekli, Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kafes, Belediye Garaj Amiri Mustafa Güler, Parti İlçe Sekreteri Ersin Servi, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin yoğun bir katılım gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Başkan Uçar, "Tüzüğümüz gereği yönetim kurulumuz kendi içinden oy birliği ile şahsımı başkan seçerek beni onurlandırdılar. Başkanlığım MYK'dan onay gördükten sonra Silifke örgütümden de kabul ve destek görmek beni bir kez daha onurlandırdı. Bu zor ve onurlu görevi başarıyla götürebilmemin tek şartı sizlerin desteği olacaktır. Görevimi sizlerin desteği ve önerileriyle başarıya ulaştıracağıma inanıyorum. Silifke CHP örgütümüzde gruplaşmaya ve ayrışmaya karşıyım. Benim için kişilerin çıkarlarından çok partimin çıkarları gelir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, partimizin başarı çıtasını her geçen gün yükselteceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin çatısı altında yılmadan ve yorulmadan her kademede görev yapan Başkan Bünyamin Uçar, şöyle devam etti:

" Türkiye'de artık bu gidişi değiştirmenin yolu olgunlaşmış durumdadır. Bu dönemi doğru bir şekilde yönetebilecek parti olan CHP'nin adım adım iktidara doğru ilerlediğini görmekteyim. Tabii ki bu doğrultuda CHP'nin de daha etkin bir şekilde çalışması gerektiğine inanıyorum. Türkiye CHP iktidarına özlem duyuyor. Bu özlemi gidermenin en kararlı ve en doğru yoluda birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçer. CHP hiç kimsenin veya hiçbir kişinin partisi olmadığı gibi halkın partisi, yeni Türkiye'nin partisidir. Önümüzdeki süreçte Türkiye'nin CHP iktidarı ile tanışacağını bilmek, halkımızın yarınlarına daha güvenle bakabileceğini görmek Türkiye adına önemli bir kazanımdır. İşte bunun için zaman el birliği, güç birliğiyle çalışma zamanıdır. Mahalle mahalle, ilçe ilçe, il il çalışarak Türkiye'yi bu karanlık tünelden çıkaracağız. Silifke İlçe Başkanlığı görevim süresince bütün partili arkadaşlarımla bir uyum içerisinde çalışacağımı belirtir, görevimin önce partimize, sonra ilçemize ve Türkiye'ye hayırlı uğurlu olmasını dilerim."

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar'ın basın toplantısında söz alan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke'de yapılan hizmet ve yeniliklere vatandaşların tam not verdiğini belirterek, "Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere hiçbir zaman fırsat vermeyelim. Şahsi çıkarları ve kişisel menfaatleri için partiyi kullananlar her zaman hüsrana uğramıştır. Zengin ve köklü bir yapıya sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberliğini pekiştirerek emin adımlarla ilerlemektedir. CHP'li bir belediye olan Silifke Belediyesi söz verdiği hizmetleri bugün bir bir yerine getirmekte, uygulamakta olduğu projelerle ilçe halkından takdir toplamaktadır. Değerli partililer gerek örgütümüzle gerekse ilçe başkanımızla bugüne kadar uyumlu bir şekilde çalıştım. Bundan sonrada uyumlu bir sistem içerisinde ilçemize en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Yeni İlçe başkanımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyamin Uçar, CHP Silifke İlçe Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement