Bünyan'a 2016 Yılında Doğal Gaz ile Isınacak - Son Dakika
Yerel

Bünyan'a 2016 Yılında Doğal Gaz ile Isınacak

Bünyan\'a 2016 Yılında Doğal Gaz ile Isınacak

Yaklaşık maliyeti 8 milyon dolar olan ve Başkan Şinasi Gülcüoğlu’nun ısrarcı girişimleri ile bir yıl öne alınan Bünyan Doğal Gaz Projesi kapsamında 2016 yılında Bünyan’a doğal gaz verilmesi planlanıyor.

06.08.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık maliyeti 8 milyon dolar olan ve Başkan Şinasi Gülcüoğlu'nun ısrarcı girişimleri ile bir yıl öne alınan Bünyan Doğal Gaz Projesi kapsamında 2016 yılında Bünyan'a doğal gaz verilmesi planlanıyor.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; daha önce müjdesini verdikleri 'Bünyan doğalgaz yatırım projesi' hususunda gerekli evrakların tamamlanarak Kayseri Gaz Genel Müdürlüğü'ne sunulduğunu ve 2016 yılında Bünyan'a doğal gazın verilmesinin planlandığını söyledi. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nun ısrarcı girişimleri sonucu yatırım planı bir yıl öne alınan Bünyan Doğalgaz Projesi'nde kısa sürede hızlı bir yol alındı. Bu yıl altyapısına başlanacak olan doğal gaz projesinde 2016 yılı içinde Bünyan'a doğal gaz verilmesi planlanıyor. Bünyan Belediye Başkan Şinasi Gülcüoğlu kendilerini makamında ziyaret eden Kayseri Gaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora' ya proje dosyasını teslim ederken, yaklaşık 25 milyon lira bütçeli dev bir projeyi planlanandan bir yıl önce Bünyan ve Bünyanlılarla buluşturacak olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Şinasi Gülcüoğlu: "Hemşerilerimize Bünyan'a doğal gaz getireceğimize dair söz vermiştik. Göreve gelir gelmez ne söz verdiysek biran önce yerine getirmek için gayretli bir çalışma yürüttük. Bu çalışmamızın neticelerini de şimdilerde alıyoruz. Geçtiğimiz ay içerisinde ilk müjdesini verdiğimiz Bünyan doğal gaz yatırımı konusunda yeni adımlar atmaya devam ediyoruz. Bünyan doğal Gaz projesine ilişkin gerekli evrakları bugün Kayseri Gaz genel Müdürü Sayın Hasan Yasir Bora beye teslim ettik. Hali hazır projeleri tamamlanan yatırımın bu yıl altyapısına başlanacak. İnşallah bir aksilik yaşanmadığı takdirde ise 2016 yılında Bünyanlı hemşehrilerimiz doğal gazla ısınmaya başlayacaklar. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nu makamında ziyaret eden Kayseri Gaz genel Müdürü Hasan Yasir Bora; daha önce Bünyan'ın bu tarz yatırımlar için hiç kapılarını çalmadığını ancak Başkan Şinasi Gülcüoğlu'nun ısrarcı girişimleriyle Bünyan'da yapılacak bu yatırımı değerlendirmeye aldıklarını ifade ederek, "Kendilerine teşekkür ediyoruz bizler nerdeyse Bünyan'ın nerede olduğunu dahi bilmiyorduk. Başkan beyin ısrarcı tutumuyla bu yıl inşallah altyapısına başlanacak olan ve yaklaşık maliyeti 8 milyon dolar olan bu projeyi 2016 yılında tamamlayarak Bünyan'a doğal gazı vermek istiyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'a 2016 Yılında Doğal Gaz ile Isınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement