Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi Çevre Gezisi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi Çevre Gezisi Yaptı

Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi Çevre Gezisi Yaptı

Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi ‘Çevre Bilinci, Doğayı ve Yaşadığımız Bölgeyi Tanıma’ adı altındaki çevre yürüyüşü Bünyan Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirildi.

11.06.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi 'Çevre Bilinci, Doğayı ve Yaşadığımız Bölgeyi Tanıma' adı altındaki çevre yürüyüşü Bünyan Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi'nden başlayarak kayabaşı vadisi ve yukarı havuzlar bölgesi güzergahından devam ederek Bünyan Cami kebir mezarlığında son bulan gezi sonrasında öğrenciler, Bünyan Belediyesi Halıcılık Turizm işletmesi tarafından tahsis edilen otobüslerle Pınarbaşı mesire alanına geldi.

Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi Matematik öğretmeni Ali Benderli, "Bu tür etkinliklerde bizlere desteğini esirgemeyen Bünyan Belediye Başkanımız Sayın Şinasi Gülcüoğlu'na duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Okul Müdürümüz sayın Hayri Öztürk'e de öğrencilerimizle yakından ilgilenip bu projenin gerçekleşmesinde ki çabalarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çevre gezisi etkinliğine katılan Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine Bünyan Belediyesi tarafından Bünyan Belediyesi Tişörtü ve şapka dağıtıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi Çevre Gezisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement