Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediyesi tarafından Sümer Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde başlatılan çevre düzenleme çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

26.05.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi tarafından Sümer Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde başlatılan çevre düzenleme çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan çalışmaları değerlendiren Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, 'İlçemizin kronikleşmiş sorunlarını bir bir çözüyoruz" dedi.

Bünyan genelinde başlatılan çalışmalarla Bünyan'a yeni bir çehre kazandırma yolunda ilerleyen Bünyan Belediyesi yürütmüş olduğu hizmetlere devam ediyor. Geçen yıl ilk kez sıcak asfalta kavuşan Bünyan Sümer Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bu yılda çalışmalar devam ediyor. Zamanla farklı nedenlerden dolayı çökme ve bozulmalara uğrayan yaya kaldırımları yapılan çalışma ile daha sağlıklı bir hale getirilecek.

Yaşanan değişim ve gelişmeye dikkat çeken Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu "Belediye olarak bizlerde bu değişime yakışır hizmet ve projeler üretiyoruz. İlçemizin kronikleşmiş sorunlarını bir bir çözüyoruz. Mahallelerimizdeki yol ve kaldırımlar sıcak asfalt ve kilitli parke taşı ile döşenecek. Yol ve kaldırımlarımızı engelli kardeşlerimizin rahatlıkla kullanacağı şekilde tanzim etmeye devam ederek Bünyan engelsiz bir ilçe olmasını sağlayacağız. Yıllardır sokak ve caddelerimizde oluşan bozuklukları başlatmış olduğumuz bu büyük çalışma ile sona erdireceğiz" dedi.

Bünyan genelinde başlatılan ve hızla devam eden 200 bin metrekareye yakın yol yapım çalışmalarını hatırlatan Başkan Şinasi Gülcüoğlu, bir sorunla karşılaşılmadığı takdirde önümüzdeki yıl Bünyan'ın yol sorununun kalmayacağını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement